Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający No-dc

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a do tego nbie trzeba zadnego modifera czy jakos tak napisz tutka do tego i beidze gites

@up

kelogery odczytuja wszytk oco piszesz na klawiatutrze do tego uzywaj klawiatury ekranowej i keloger taki domowej roboty nic nie znajdzie ale taki nhaprawde super spokojnie da rade

Opublikowano

Elo, mam problem, przed wtorkowa inspekcja wszystko bylo gitez, do czasu kiedy sciagnolem nowego clienta. Mialem pare sytuacji gdzie program nie dziala w pełni. Oto one:

1.Uruchamiam silka, potem uruchamiam modifera. No-DC dziala i gdy juz wbijam na konto to automatycznie mnie wywala i wyskakuje komunikat ze znakami zapytania (pewnie wiecie o co chodzi)

2.Poczatek ten sam. Wbijam na konto i jest OK. Wchodze do gry i niedziala mi ZOOM, anie te inne bajery.

Aha i przy uruchamianiu Modifera nie wyskakuje mi wcale numer (1192) tylko inne.

Prosze o szybka pomoc. Gdyby ktos wiedzial co jest nie tak, to prosze o kontakt na gg: 512240.

Opublikowano
Elo, mam problem, przed wtorkowa inspekcja wszystko bylo gitez, do czasu kiedy sciagnolem nowego clienta. Mialem pare sytuacji gdzie program nie dziala w pełni. Oto one:

1.Uruchamiam silka, potem uruchamiam modifera. No-DC dziala i gdy juz wbijam na konto to automatycznie mnie wywala i wyskakuje komunikat ze znakami zapytania (pewnie wiecie o co chodzi)

2.Poczatek ten sam. Wbijam na konto i jest OK. Wchodze do gry i niedziala mi ZOOM, anie te inne bajery.

Aha i przy uruchamianiu Modifera nie wyskakuje mi wcale numer (1192) tylko inne.

Prosze o szybka pomoc. Gdyby ktos wiedzial co jest nie tak, to prosze o kontakt na gg: 512240.

1. bedzie ci wywalac bo modifer juz nie dziala odpal silka bez modifera

2.bo juz zdialac narazie nei bedze ani zoom ani nude patch ani mc robia narazie to i wlaczaj silka bez modifera

bezdie ci pokazywac inne numery bo to sa losowe i on zrobil ss z tym zdjeciem

Opublikowano

Czesc... Mi to Kur... nie dziala jak wlanczam przez launchera to robie sie inspekjca<hahaha> o co chodzi ??

Juz dziala:P

To jakas Hu....... jednym slowem ale sie wkur..... tamten byl w hu.. lepszy a to nawet nie jest mc bo nie moge wlaczyc 2 silkow porazka!!!

Opublikowano
Czesc... Mi to Kur... nie dziala jak wlanczam przez launchera to robie sie inspekjca<hahaha> o co chodzi ??

Juz dziala:P

To jakas Hu....... jednym slowem ale sie wkur..... tamten byl w hu.. lepszy a to nawet nie jest mc bo nie moge wlaczyc 2 silkow porazka!!!

Przecierz pisze ze to daje tylko No-DC a nie ze ma MC o lol

Sig.png

Nowicjusz
Opublikowano

wsyzstko ok tylko jak uzywac tego no dc ? -.-

Moze bys napisal czy pierw wlaczac silka czy bota i czy wpisac cos w tym okienku bo jak narazie kombinuje a mi pisze serious error

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...