Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AgBot]Zmiana Broni oraz Buffowanie

nuker4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AGBOT ZMIANA BRONI ORAZ BUFFOWANIE

1.W AgBot wchodzimy do Return To Town.

2.Ja uzywam Staff i Cleric Rod wiec mam ustawione tak \/

(Sagittarius CopperRod- cleric rod na 1 lvl)

1f70c05dc09d0017.jpg

3.Nastepnie ustawiamy naszego Euro Buffa , Ja uzywam Bless Spell (Cleric buff)

8f77db3d72c46016.jpg

4.I nasz AgBot sam sie buffuje ^^

NIE testowalem tego na bard !! na cleric + staff dziala 100% Wszystko Robilem w AgBot 2.4.9

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

Opublikowano

a mi i tak niedziala bo niemozna wybrac broni do buffowania

a moze byc tak ze okienka u mnie sa zamienione miejscami to znaczy ze u gory wybieram roda a na dole ze to do buffow?

e płax pomurz cie mnie prośe wąś ;}[]

Wizdus.jpg

Opublikowano

Tak są ...

Masz błąd w 2. podpunkcie bo napisałeś Ceric

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@Bestek

Oczywiście ze sa bany , za kazda modyfikacje sila, lub uzywanie programow wspomagających gre typu Bot itp. można dostać bana, Chcoiaż Yoymax przymyka oko na zwykłych graczy co botuja bo to oni moge kupic im silki i dac kase na gre.

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie również nie działa ponieważ gdy ustawiam najpierw cleric rod a potem 2nd weapon to przeskakuje mi na wilka i zmienia sie cały czas pozdro

Opublikowano

sprubojcie załozyc np.cleric rod i dopiero wpisac 01 Sagittarius CopperRod zamknac ,załozyc staffa i wziasc start bot

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

juz mi nerwy puszczaja jak tu ustawiam... wybieram ta druga bron, zeby zmienialo na nia, ale sie chce sie buffowac... a jak potem znow wchodze do tego return to town to w obu tych miejscach zmienia mi sie samo na nazwe broni ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, ponieważ gdy wykona zmianę broni na Cleric, następnie zrobi Recorvery i zmieni na Staffa to kasują się ustawienia w Return to Town i już 2x nie może się buffnąć.

Czy ktoś wie o co biega?

Z góry thx

@EDIT w noworocznej wersji bota w końcu działa :P

58f8dbabc09cf863.jpg
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem ;/Ustawilem wszystko tak jak na obrazkach i robi sie cos takiego: zmienia bron na harfe, daje speeda, zmienia bron na staffa i nic sie nie buffuje i znowu na harfe i tak ciagle... jeszcze jak jest na harfie to pokazuje sie ze nie mozna uzyc skillu na tej broni

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam wizza / barda i potrzebuje zeby bot, gdy mam mnie niz 400mp zmienil staffa na harfe, uzyl Mana Cycle na sobie i spowrotem na staffa

wie ktos jak to zrobic ?

Admin Cienia
Opublikowano
ja mam wizza / barda i potrzebuje zeby bot, gdy mam mnie niz 400mp zmienil staffa na harfe, uzyl Mana Cycle na sobie i spowrotem na staffa

wie ktos jak to zrobic ?

A może frytki do tego? Nie da się zrobić czegoś takiego. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam chara cler/bard . Bocik zmienia na harfe wrzuca moving march i noise. Potem zmienia Na cleric roda ale nie buffuje mnie Body Blessing. Zaznaczam Yourself as target, ale bot nic nie robi. Ten buff przydaje sie bo daje troche defa, nie wiem co z tym zrobic. Moze ma to cos wspolnego z tym , ze buff trwa 30 min??

Z gory dzieki

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

kazdy tylko chce pomoc nikt nie może pomóc już???? już chciałem silka wyłaczać tak mnie to denerwuje... nie mozę mi się bufować a jak już z łaski broń zmieni to znów przerzuca na wcześniejsza a jak biore Return To Town to wariuje tam wszystko i sie zmienia .... ;/ POMOZCIE

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam taki problem:

Buffy sa dobrze ustawione mam rogue/cler

Zmienia bron na cleric roda, potem xbow i tak kilka razy, wkoncu zarzuca recovery division.

Po tym zaczyna 5 minut zmieniac bron i proboje atakowac cleric rodem...

Gdy juz zalapie xbowa poexpi chwile i znowu robi weapon switcha i tak bez przerwy

Dawniej wszystko bylo normalnie zaczalem uzywac sro kinga i jak stal sie platny wrocilem do agbota, ale nie idzie expic...

Prosze o pomoc z gory thx ;p

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jeśli w poprawnym działaniu chodzi o to żeby ten bot stał 10 minut i zmieniał broń z cleric roda na xbowa i odwrotnie i moby go biją i tak stoi tylko i poty traci to tak. DZIAŁA w 100% ! ... -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...