Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Krótka animacja 'Oddaj cukierki'.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja: Demo

Trwa: 1:08 minut.

Uwagi: Możesz stracić 1:08 minut życia, nie odpowiadam za to.

To jest dla osób które chcą się nauczyć trochę w "Macromedia Flash Professional 8".

Jest to mniej więcej przykład jak takie coś zrobić...

Filmik/Animacja:

http://www.speedyshare.com/724850872.html

Source pl0x!!

http://www.speedyshare.com/939846564.html

Niestety, z powodów słabego(i wkurwia***ego) kompa, nie mogę skonwertować .swf na .avi ...

Jak ktoś by mógł, to tylko prośba go skonwertować i mi wysłać, oczywiście może być w czymś innym. Ale małym rozmiarem.

Jedynie na co nie pozwalam, to usuwanie mojej końcówki : ) (Scena 25).

Testowałem:

Moje możliwości, jak najszybciej i ładnie.

Płynność.

Teraz będę robił lepsze :). Chciałem to dokończyć więcej już się nie męczyłem z '2 lub 3 Noobem'.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Szczerze powiem: REWELACJA :) Gdyby może jakiś dźwięk, itd.. ale to "tylko" demo ;] Ciekawe co zrobisz w wersji full ;) Czekam ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hihi aciek,że dupe chce ci sie ruszać a do szkoły to co :D Fajne ale małe,dawaj z 3minutową i będzie git :D Hmm 4/5 bo rozwaliły mnie cukierki i pokEMOny :>

CYTUJE gygy:

Weź sobie to kurwa sam rób.

...

Tyle kratek, że chuj mnie strzela.

Hmmm no to dobrze że cie strzela,jak zrobisz dłuzszą będziesz miał pretekst aby sie zabić o czym od dawna myślisz :D Pamiętaj o zakładzie ja first!

Opublikowano

Thx all za pozytywny spam.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

No fajne =D Lubie madnessy. Tylko szkoda że użyłeś gotowych obrazków (postaci, broni itp) To znacznie ułatwia sprawę ;p

Pod względem technicznym słabo bo użyłeś gotowców, ale jako całoś 8/10 za te emo :D

Opublikowano

Kur*a, dzisiaj zdałem sobie sprawę, że nic nie zrobię :(.

Pier*olony KOMP! ... Zrobiłem sobie jeszcze te sprity z zwiastunu Madnessa 9.

I niestety, oczywiście jak chciałem (ściągłem jeszcze spirty do 7, 8) ponad 20 MB.

Samo przewijanie 10 minut. Po prostu narazie to tyle co jestem w stanie zrobić.

A nowy komp może będzie na gwiazdkę ... KUR*A MAĆ!!!

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...