Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Sposob Na Zarabianie Kasy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli jak zwykle jest to nic nie warte gów.....?

@down

Dzieki za info :ph34r:

usunieta by MIKE

Opublikowano

Chcecie zarabiać kase to załóżcie sobie konto na google AdSense, załóżcie stronke o odpowiednim temacie, wklejcie banner na stronke, zawsze jak ktoś odwiedzi, może kliknie na banner jakiś grosz wleci.

Opublikowano
Chcecie zarabiać kase to załóżcie sobie konto na google AdSense, załóżcie stronke o odpowiednim temacie, wklejcie banner na stronke, zawsze jak ktoś odwiedzi, może kliknie na banner jakiś grosz wleci.

Ile sie dostaje za jedno otwarcie stronki-reklamy?

Opublikowano

Za otwarcie nic, ale jak ktoś ci kliknie w reklame AdSense google która umieściłeś na swojej stronie, to parę centów wleci, zależy jaki masz temat strony/bloga.

I nie myśl, że poprosisz kogoś i ktoś ci będzie co chwile klikał, coś podpadniesz google i od razu możesz się pożegnać :>

A tak btw, ja się sam dowiedziałem o tym od paru dni wczoraj zarobiłem US$ 0,31 przez 3 kliknięcia, no dziś marniej bo na razie nic :P

Ja tak szczerze nie przywiązuje wielkiej uwagi temu, niech te reklamy sobie będą, czasem może ktoś odwiedzi, coś kliknie, a za jakiś czas może z tego zysk będę miał.

Opublikowano

No to ja mam cos fajnego.

Programik ten nazywa sie Profixier. Sluzy do zmiany IP. Za kazdym razem zmieniamy IP i wchodzimu na bannerek. Kasy wleci, ale czasu musisz troche tez stracic.

A tak wogole: to od jaiej kwoty wyplacane moga byc pieniadze? Nie chce mi sie czytac tego regulaminu....

Opublikowano
A tak wogole: to od jaiej kwoty wyplacane moga byc pieniadze? Nie chce mi sie czytac tego regulaminu....

Jak się nie mylę to 100 $ ;)