Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy hack

Quazu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a te postacie moga byc z jakiegos serwa x100 exp:P czy z jakiegos konkretnego?

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano

Antivir: Nothing found

ArcaVir: Nothing found

Avast: Nothing found

AVG: Nothing found

BitDefender: Nothing found

F-Prot: Nothing found

Norman: Nothing found

Rising: Nothing found

VirusBlokAda32: Nothing found

VirusBuster: Nothing found

Report overview

Scanned by viruschief.com

bcb.jpg

Opublikowano

Jesli mozna prosic to niech ktos wyczysci ten temat z z pls pls. A hitman niech zalozy nowy bo to nie jest ten sam hack -.- Hack ktory ja oferuje nie wymaga podmiany plikow i dziala na kazdej wersji.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano
A hitman niech zalozy nowy bo to nie jest ten sam hack -.- Hack ktory ja oferuje nie wymaga podmiany plikow i dziala na kazdej wersji.
wiec co w tym trudnego zeby pliki podmienic na wczesniejcszej stonie koles podal linka gdzie mozna zassac haka i podal instrukcje.Tylko kompletny idiota by tego onie zrobil...

Hacka wymienie za sega 66+/incara 85+/ak 64+/segite 85+/bagiego 70+/Summa 85

pisac pm albo gg 3000578

OMG Czlowieku myslisz ze ktos da ci za to postac jak na tym forum jest hakow po szyje wystarczy je zassac

inyx1991.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh, pokaż mi hacka na forum który oferuje to co mój. Jest warty swojej ceny i pomoge zrobic wlaczanie, wylaczanie po kupnie. Prosze ponownie o wyczyszczenie tematu, albo zrobie zwyczajnie nowy a ten będzie mozna usunąć.

Opublikowano

boshe punkt.12Na mpcforum.pl obowiązuje zakaz zamiany/sprzedaży kont do gier.

Niewiem wogule po co spamujecie xD

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Rekrut
Opublikowano

kazdy hack oferuje tyle samo co twoj niczym sie nie wyroznia. Podmiane plikow moze zrobic 5letnie dziecko wiec nie widze z tym problemu. Poza tym to jest sciema bo po cholere ci postacie jak na vachacku masz 70lv w 3-4 dni... tylko idiota by ci oddal postac ^^

P.S nie bedziemy robic nowego tematu zeby powiedziec ze jestes nubem bedziemy pisac na twoim temacie zeby czasem jakies 10 letnie dziecko nie dalo ci postaci ktora samo zrobilo bez haxow...

Opublikowano

qwerz masz tylko 6 postow i jak dla mnie chcesz poprostu kogos zrobic w chuja i wypierdalaj z tad za przeproszeniem bo "mam ale nie dam" to wsadz sobie juz wiesz gdzie.

2006-2010

Opublikowano

energylove nie pytałem cie o zdanie, jak masz problem to chomikowi opowiedz. Do niczego cie nie zmuszam , nie chcesz nie kupuj a hacka ze speed tutaj nie ma a niektorym sie nie chce podmieniac plików i btw juz mam 2 postacie. Regulamin zabrania zamieniania kont i dobrze ale ja to robie poza forum, na gg.

Opublikowano

Jak na ciebie patrze to juz nie jestem taki pewien. Nie musisz na mnie naskakiwac tylko dlatego ze mam mniej postów od ciebie o.O Sprzedaje tego hacka ponieważ jestem przekonany ze jest warty swojej ceny. Nie chcesz nie kupuj ale nie musisz wszystkim wkrecac ze jestem jakis scammerem. Dla mnie jesteś nikim skoro porównujes zmnie do takich ludzi. Owszem nie zaprzeczam ze są tacy ludzie i robią takie rzeczy ale cóż taki nasz gatunek. Powinni cie na łańcuchu przy budzie uwiązac skoro tak sie na każdego rzucasz. Leave me alone.

Opublikowano

Report koles nie wolno sprzedawac hacka a tym bardziej spamowac dzial.... ze chcez go sprzedac

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Rekrut
Opublikowano

co ty za przeproszeniem pierdolisz ze tu nie ma speed haxa?? w sec portalu masz wszystko to co niby w twoim "geniuszu" naskakujemy na ciebie bo jestes scammerem jesli chcesz sprzedac gowno ktore kazdy moze miec za free. Chcesz cos sprzedac to idz na allegro tam znajdziesz debili ale nie tu. Tu sie dzielimy tym co mamy a nie prowadzimy jakis targ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...