Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna paczka. Mi się bardzo podoba bo jak widać jest ogarnięta choć nie pobierałem ale nie muszę go widać jak tu jest opisane i wrzucone ss :)

@Edit Czytaj niżej \/ do mojego postu! (OPINIA)

531001454960877632167.png

Opublikowano

Fajna paczka. Podoba mi się plugin na gildie jest też genialny.

Uwielbiam takie paczki Mam nadziejię że będzie FB

Już zaczynam planować paczkę FB i skyblock.

@ref

Opublikowano

Całkiem fajne pliki serwerowe, sprawdzę jak się prezentują.. Dzięki za wstawkę + dla ciebie.

Wrzuć tutaj kilka SS jak to wszystko wygląda w grze..

Jakie SS'y wrzucić co proponujesz ?

Opublikowano

Mam pytanie. Czemu masz takie samo pex jak moje? No chyba, że n++ mi się zrypał i pokazuje to samo ;/ 

Opublikowano

Niestety nie , ale postaram się dodać w następnej wersji plików.

FunnyGuild ma przecież opcje tabu ... Sam ten plugin używam i jest tam tak powiązany z gildiami

@Edit Z ciekawości pobrałem zobaczyć coś. I co?

Paczka zbugowana. Dlaczego? 

- W permissionEx jest folder z innego pluginu.

- Nie ma wszystkich pluginów

- PACZKA SKOPIOWANA OD @NetherSky_

- Te same pexy co NetherSky_

NIE POLECAM!

@Edit

@down

Napisałem to samo ._.

Opublikowano

Paczka Eh Taka sobie

Choć mam dziwne wrażenie że widziałem już gdzieś ten plugin/skrypt na gildie ale to tylko takie moje spostrzeżenie.

Paczka i same pexy skopiowane od @NetherSky_

+

Brakuje mi pewnych pluginów

XUQQ6QZ.png

Opublikowano

FunnyGuild ma przecież opcje tabu ... Sam ten plugin używam i jest tam tak powiązany z gildiami

@Edit Z ciekawości pobrałem zobaczyć coś. I co?

Paczka zbugowana. Dlaczego? 

- W permissionEx jest folder z innego pluginu.

- Nie ma wszystkich pluginów

- PACZKA SKOPIOWANA OD @NetherSky_

- Te same pexy co NetherSky_

NIE POLECAM!

Pluginy mogą być mniej więcej podobne, ponieważ jest ten sam tryb wojny gildii , co z tego wynika permisje do pluginów mogą być podobne.  Jeśli tak piszesz sprawdź sobie essentials i resztę pluginów :/

Paczka Eh Taka sobie

Choć mam dziwne wrażenie że widziałem już gdzieś ten plugin/skrypt na gildie ale to tylko takie moje spostrzeżenie.

Paczka i same pexy skopiowane od @NetherSky_

+

Brakuje mi pewnych pluginów

Plugin na gildie - FunnyGuild. Pluginy podobne ale nie skopiowane, zobacz sb configi np essentials czy innych pluginów i zobaczysz , że nie są takie same.

Opublikowano

Pluginy mogą być mniej więcej podobne, ponieważ jest ten sam tryb wojny gildii , co z tego wynika permisje do pluginów mogą być podobne.  Jeśli tak piszesz sprawdź sobie essentials i resztę pluginów :/

podobne? One są takie same! pacz:

423141413722833632167.png

Nie udało ci się coś. Kopiujesz od innych i się jeszcze podpisujesz pod to! Każdy głupi umie zabrać sobie paczkę dodać kilka pluginów. zmienić configi nie które. Ale z pexami ci się ruszać nie chcało i wpadłeś!!!!

Stwierdzam jednogłośnie że ta paczka jest @NetherSky_

Opublikowano

Na podstawie jakiegoś Pex robiłem swoje dopisywałem permisje , prefixy itp

"dopisywałem permisje, pefixy" - Tylko powiedz mi gdzie bo cały plik jest taki sam ...

Powiedź w prost, że skopiowałeś bo ci się nie chciało robić i że chcesz być fajny.

Ja kończę z tobą rozmowę bo to nie ma sensu.

Opublikowano

podobne? One są takie same! pacz:

423141413722833632167.png

Nie udało ci się coś. Kopiujesz od innych i się jeszcze podpisujesz pod to! Każdy głupi umie zabrać sobie paczkę dodać kilka pluginów. zmienić configi nie które. Ale z pexami ci się ruszać nie chcało i wpadłeś!!!!

Stwierdzam jednogłośnie że ta paczka jest @NetherSky_

Serio ? Co mnie obchodzą jakieś jebane pexy skoro paczka jest z*******a i wiele lepsza od tej @NetherSky_.

Opublikowano

Serio ? Co mnie obchodzą jakieś jebane pexy skoro paczka jest z*******a i wiele lepsza od tej @NetherSky_.

Haha 2 konto se stworzyłeś??? xD dziecko, nie wieże..... (skąd wiem? - to jest 1 post - i nic masz mathew czyli mati)

Ciekawe jak jest lepsza skoro jest prawie taka sama...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmathewxd07 To nie chodzi o same pexy tu chodzi o to że koleś zajebał i skopiował całą paczkę ,pozmieniał parę słówek i cieszy się że stworzył WŁASNĄ paczke

Szkoda że @NetherSky_ nie dał na to licencji albo coś w tym stylu.....

XUQQ6QZ.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmathewxd07 To nie chodzi o same pexy tu chodzi o to że koleś zajebał i skopiował całą paczkę ,pozmieniał parę słówek i cieszy się że stworzył WŁASNĄ paczke

Szkoda że @NetherSky_ nie dał na to licencji albo coś w tym stylu.....

Nie ma sensu dawać licencji ponieważ i tak większość ma to gdzieś jak z skryptem dzikoyska. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...