Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkie sygnaturki

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze ten temat ponieważ wiele osób ma bardzo duże sygnaturki,które są powoli uciążliwe.Pozatym łamią one regulamin mpc forum

2. Sygnatura nie może mieć więcej niż 5 linii tekstu, natomiast Wysokość obrazków w sygnaturze nie może mieć większej łącznej wysokości niż 200px

Proszę zastosujcie sie do tego.

Opublikowano

Chodzi o tego gościa co ma "reklamę" spore?

Już napisałem na niego raport ale nie wiem czy dobrze :)

Szczeże to nawet nie wiem jak wy robicie takie sygnaturki (np taką jak ty masz jak ją zrobiłeś?)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Nie tylko o niego,a koledze też napisałem aby zmniejszył.Jest wiele osób z sygnaturkami wielkim.

A co do moich sygnaturek zajmuje sie trochę grafiką komputerową.Można powiedzieć grafik bez talentu,ambicji oraz twórczego natchnienia xD Jak byś chciał sie spytać dokładniej to mi napisz PW.

Opublikowano

A ten gość od spore to się wykazuje umiejętnością spamowania jak nikt inny

Na różne tematy odpowiada "tak to prawda" albo "ja tam nie wiem"

Nie cytuje jego ale coś podobnego

Pisać pw z mailem.

Opublikowano
Chodzi o tego gościa co ma "reklamę" spore?

Już napisałem na niego raport ale nie wiem czy dobrze :)

Szczeże to nawet nie wiem jak wy robicie takie sygnaturki (np taką jak ty masz jak ją zrobiłeś?)

Twoja sygnatura jest też nie zgodna z regulaminem.

Opublikowano

Z jakiego powodu moja sygnatura jest zła?

Jeśli coś jest nie tak to napisz o co biega to to naprawie :)

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Tak na prawde to Lord Makin też ma syknaturkę większą niż 5 linijek txtu :)

Ale jeśli nie jest aż za duża to chyba nikomu nie przeszkadza :)

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

doniak pajacu krytykujesz innych a sam spamujesz i odgrzebujesz stare tematy.W dodatku wytykasz innym nie znajomosc regulaminu a sam go łamiesz!Jestes na równi z tigerq'em!

A co do topicu to dołączam sie do "prośby" bo rzeczywiście niektóre sygny to lekka przesada.

@edit

Zobaczcie sobie odp. na ostatnie hmm 20 tematów? doniak,tigerqd,doniak,tigerqd w dodatku wypisują same pierdoły,które nikogo nie obchodzą!Dziwnie sie ze nie daliście sobie (doniak i tigerqd) w sygny czegos w stylu-

10postow+

20postow+

50...+

200postow -

300 postow -

ITD!!!

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Jeśli chcecie,pragniecie,musicie,pożądacie itd. opisać w sygnie historie życia swojego knighta 11lvl w "grze" tibia,to starajcie się chociaż "kompresować" ten text..ja się postarałem..wiem,i tak za duża :P

Chcemy napisać NP.:

"Mój najt ma super lvl! a Twój nie! mam 11lvl!!!"

To nie piszemy:

Mój

Najt

Ma

Super

lvl!

A

Twój

nie!

Mam

11

lvl

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale:

Mój Ma lvl! Twój Mam lvl !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najt super A nie! 11 !!!!!!!!!!!!!!!!!

/\ wygląda estetycznie,a myśle że także dość efektownie.

PS: sry za moją sygne ^^

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Dobra ludzie skończie to wszystko...

Ci co mają za duże sygny powinni dostać ostrzeżenie i tyle...

A jak nie ma co pisać to sie do mnie ******....

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

wiadome ze jak o te kilka poxeli przekracza to nikt nie bedzie banowal a jak juz jest large x2 to wtedy tak ja wiem to bo dostalem 2 x 20% za sygne tak na powitanie :)

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

radze wam do swoich sygn dodać tekścik z mojej odsyłający do regulaminu jak widze już pare osób zastosowało się do tego :P

Opublikowano

dobry pomysl

a co do sygniaturki to 5 linijek textu ale dowolnej czcionki??

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

w regu jest napisane ze 5 linijek tekstu niema nic o czcionka labo o czym innym

Opublikowano

no wlasnie a enter to jako jedna linjka czy sie nie wlicza??

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

juz nie mam takiej duzej ale moge ja jeszcze zmniejszyc ale ja nie mam az takiej duzej sygnaturki

razzac ma wieksza

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano
doniak pajacu krytykujesz innych a sam spamujesz i odgrzebujesz stare tematy.W dodatku wytykasz innym nie znajomosc regulaminu a sam go łamiesz!Jestes na równi z tigerq'em!

A co do topicu to dołączam sie do "prośby" bo rzeczywiście niektóre sygny to lekka przesada.

@edit

Zobaczcie sobie odp. na ostatnie hmm 20 tematów? doniak,tigerqd,doniak,tigerqd w dodatku wypisują same pierdoły,które nikogo nie obchodzą!Dziwnie sie ze nie daliście sobie (doniak i tigerqd) w sygny czegos w stylu-

10postow+

20postow+

50...+

200postow -

300 postow -

ITD!!!

juz przestalem a robilem tak dlatego ze nie wiedzialem ze nie mozna ale juz tak nie robi od zablokowania

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

Skoro nie wiedziałeś to znaczy że nie czytałeś regulaminu...

A za duble post powinien dostać 20% ostrzeżenia!

A sygne powinieneś zrobić poziomą wtedy by była mniejsza...

Ja Myślę że chodzi o 5 linijek zwykłego txtu więc było to by tak:

_________ 0

.........|.........

.........|.........

.........|.........

.........|.........

____|_____ 5

Miarka do sygnatur xD

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

W tym punkcie nie chodzi o to,żebyśmy chodzili z miarką i mierzyli ile to ma,poprostu o to aby nie uprzykrzały życia innym użytkownikom.

@Down:

nie o to chodiz,że jestem jakimś fanatykiem...ale niech cudze sygnaturki nie przeszkadzają innym.

Specjalista
Opublikowano

Kokosz jak możesz napisz na gg 2362384 chcem coś z tobą przegadać ... Ja widziałem kolesia z bilbordem większym niż całe wikipedia miał sygne 7,5 razy większom od regulaminowej...

@2up swego czasu byłem zawziętym fanatykiem regulaminu ale mi przeszło PS: Zmien sygne :P a potem upominaj innych k? ;p

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...