Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kartofel ziemniak junior hack

kilo_kartofli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jak włączylem najpotrzebniejsza hacki zaczynam grac i nagle jep.

Cos jak super jump ale caly czas.

Caly czas bylem w powietrzu i nagle kill.

Ehhh troszku nie dopracowałeś tego hacka.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

prawy przycisk myszy i włącz nfd

u nie nic się nie dzieje włączam opcje i jadę nie włączam tych kill pnkbusterA i slow pnkbusterB

usunąłem niechcącą wypowiedz

dostlem bana...a jak wlanczam by passa to cos sie pokazuje ze blad i crashuje gre

Ogulnie nie polecam ;/

takiemu typowi z 8 postami się wierzy

Ogulnie - ogólnie

Opublikowano

po pierwsze prosze nie nazywac mnie typem bo to mnie obraza.Ja tylko stwierdam fakty pisze co sie dzieje...Kto mi uwierzy jego sprawa..Kto nie tez mnie to gowno obchodzi...To ze ty tu jestes "super masterem"nieznaczy ze twoej hacki musza byc najlpesze..

Opublikowano

to ja powiem tak gram na nim od rana 0 kicków mam i 0 banów to albo coś u mnie albo nie wiem bo jeszcze nic mi nie zaszkodził hack

tak to to znaczy

Opublikowano

Nie no trochę bugów jest i premium nie działa.

@up

Ban

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Warrock jest bogiem, PunkBuster wrogiem, Cheat podstawą, OPK zabawą.

Chętnie zostanę moderatorem działu WarRock.

Opublikowano

No to tak za premium ban a za esp kick hack niezbyt "fajny" ale kilo gz jesteś modem i tu powinieneś się "dobrze" zachowywac bo sorry ja powiedziałem do kolesia że jest debilem i miałem warna a wychodzi na to że moderator jest bezkarny .... przemyśl to co robisz bo jest to śmieszne i kompromitujące ...-.-

Czy się stoi czy się leży kilka warnów się należy>.> zainspirowane przezemnie a stworzone przezemnie... ;p

Doceniam nie tych którzy patrzą lecz tych który dostrzegają właśnie tą niewidoczną stronę.

Jeśli uważasz że jesteś kimś "lepszym" od innych to się mylisz ^^.

Opublikowano

hack srednio przez przecietnie jest kilka bugow ale ogulnie da sie na nim grac

Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyznę, tylko sprawić by tamci skur***le zginęli za swoją

Opublikowano

Hack jest żałosny poprostu żenada...włończyłem i odrazu banned

http://pl.youtube.com/watch?v=SybpPAW1pLI <--- Dzieci Neo Full Film :] Zapraszam hahah :P

2% młodzieży słucha disco polo i innego badziewia, jeśli jesteś wśród tych 98%, które słucha hip-hop'u, techna, rap'u, popu, dance itp. - ustaw to jako Twój opis.

Lord%20Dryn.png

Opublikowano
Nie no trochę bugów jest i premium nie działa.

@up

Ban

.... w nr prem piszesz nr premki 3 giold 2 silver 1 bronz

Wydaje mi się ziemniak że moderator też nie może obrażać innych użytkowników forum. Owszem u mnie hack działa i też nie ma kików, ale może u tamtego ziomka hack nie działał. A ty go atakujesz od razu. Masz jakieś kompleksy że tak robisz? wink.gif

a mi się nie należy ?

i tym ziemniakiem też mnie oprawiłeś

noba z admina

i mówię od razu ostatni raz dałem hacka już 2 raz nie dam

Opublikowano

Mam pytanie czy to zawsze tak daleko wywala przy OPK bo mi wtedy ten komunikat wychodzi, że za 10s zrobią ze mnie naleśnik

e8k1et.gif
Opublikowano

kartofel-"osoba która patrzy na cierpienie innej osoby bez wzruszenia nie jest twarda lecz głupi"

nie powinno byc glupia ?

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...