Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki do Knight Online

darkjack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem dla czego ale nie dostrzegłem na tym forum do tej pory hacków do Knight Online, zapewne z tego powodu iz jedynie płatne boty są najlepsze. Ściągnołem z jednego forum source kod xhaka bota /hacka który do niedawna był w użyciu teraz już go nie ma a jego kod zostal udostępniony. Nie znam sie na programowaniu dlatego zamieszczam plik moze ktos bedzie miał ochote i utworzy coś uniwersalnego co dało by sie uruchomic na starszych wersjach knighta. I jeszcze jedno wnosiłbym o zrobieniu oddzielnego działu który był by poświecony grze Knight Online.

xhack source

http://rapidshare.de/files/39884573/xhack_source.zip.html

Opublikowano

Co za newbie sam może i nim jestem ale widać od razu że od niedawna jesteście na tym forum takie jak wy to mówicie "2 virusy/viry" są nie szkodliwe.

Zresztą jak tak bardzo boicie to nie ściągajcie tego, mi nawet mój antyvir nic nie wykrył.

Opublikowano

@cos mi sie wydaje ze wojteq i browar to 2 te same osoby..popatrzcie np na ich avatarki,podpis pod postem i temat posta...to samo

@up darkjack thx za bocika dziala :]

Opublikowano

Instructions:

- Copy dinput8.dll into your KO directory.

- Copy skip.dll and MYKOHack.exe into your KO Directory.

- Delete EGRNAPX2.dll from hackshield directory(inside your KO directory).

- Launch MYKOHack.exe -> enter KO exe name.

- Press launch KO

to by było w skrócie tylko po angielsku

oto kolejna wersja nowsza:

-dodane skile wariora (nie wszystkie)

-auto party

-mozna wibierac co sie chce sprzedac w auto sell

MykoHack4.34 prosze:

http://rapidshare.com/files/129378882/MYKOHackV4.34.rar.html

Opublikowano

nie problem ? powiedz jak zdziałać zeby /trade działało bo dupe metode to ja znam. Na Usko nie ma nic ponieważ tam rządzi tylko jedno tianhuo. Powiesz że płatne - wole dac 6$ na 2 tygodnie niż pierdzielić sie z lipnymi i zavirusowanymi plikami

Opublikowano

a problem ? ściągasz i wrzucasz na skana o.O

czy naprawde Wy jesteście takimi debilami ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...