Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściągnąłeś CoD4 i nie możesz grać na normalnych serwerach?

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli pobrales a niekupiles CoD4 niemasz orginalnego CD Keya i niemozesz grac na normalnych serverach bo wyskakuje "klucz cd jest aktualnie uzywany" , mozesz zagrac na scrackowanych serverach CoD 4 - pelno scrackowanych serverow znajdziesz na http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html , mam nadzieje ze to rozwiaze problem grania w CoD4 wink.gif

Tu też znajdziesz serwery cracked (link od ReallSkill):

http://www.epcgaming.com/v2.5/view_servers.php?game=cod4

2006-2010

Opublikowano

Tylko zdziwilo mnie ze ze gdy laczylo mnie z serwerem pisalo "You are permanetly baned from this server" a w cod4 nie gralem na multiplayerze nigdy gralem w cod2 ale bez hackow-dziwne....

@edit na kazdym ktory wchodze pisze to samo "You are permanetly baned from this server"

@edit bede paczowal do wersji 1.7 bo niktore z serwerow tego wymagaja

jeszcze takie male pytanie nie instalowalem wczesnije patchow czy moge odrazu wgrac do wersji 1.7??

po kilku sekundach pokazuje "server disconect"

jak zabijam kogos to dostaje kicki na 0 minut to jest chamskie i gra jest wtedy zwalona......

Opublikowano

Nie

Najpierw zainstaluj 1.6 potem 1.7

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zaajee... fajne serwery w ch... olere. Albo nie można sie ruszyć dziwnym trafem bo niemieckie serwery to rasistowskie głąby a polskie nie wpuszczają bez włącznego PB. Inteligencja ludzka nie zna granić.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...