Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC, może wreszcie zmiany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

postanowiłem stworzyć ten temat iż mimo nie jestem długo na forum. Na szczęście zbliżają się wakacje (2 miesiące wolnego jupi!! ; o), Administatorzy mimo, że jest ich wielu mogą zrobić coś pożytecznego. Na forum nie ma dużo osób, żeby pisało czy cokolwiek.

Chodzi o zmiane (nie konieczne! może zostać) wyglądu. Ponownie upominam, nie jestem administatorem/moderatoroem/vipem na tym forum, czy kimś ważnym! Jestem po prostu osobą która chce troszkę rozruszać to forum. Jest wiele tych forów czy stron. Ale tutaj są potrzebni użytkownicy. Strona jest znana dla tych którzy już tu siedzą.

1. Podzielenie działów & utworzenie nowych.

DZIAŁY KTÓRE NIE POLEGAJĄ ZMIANIE: Mu Online, Mu Online - Serwery Prywatne, Silkroad, Tibia, 2Moons/Dekaron, Diablo DO GIER FPP NIE DOKŁADAM SIĘ!

Kategoria: Stary

Nazwa: Maple Story

Opis: Forum gry Maple Story.

Subfora:

a) Maple Story - Prywatne Serwery

Opis: Wasze serwery i romowy na ten temat.

B) Maple Story - Source

Opis: Pliki do ściągnięcia.

c) Maple Story - Private

Opis: Osobiste.

Nazwa: World of Warcraft

Opis: Odpowiedni dział na temat WoW'a.

Subfora:

a) Prywatne Serwery

Opis: Wszystko na ich temat.

Nazwa Lineage2

Opis: Rozmowy, Haki wszystko tu na temat Lineage2.

Subfora:

a) Prywatne Serwery

Opis: Rozmowy i dyskusje, mimo, że jest to, to samo.

Kategoria: Nowy

Nazwa: WYD Global

Opis: Gra urzekająca graczy swoją grafiką 3D.

Subfora: BRAK.

Nazwa: Kal Online

Opis: Wszystko na temat Kal Online tutaj.

Subfora: Brak.

Nazwa: Rakion

Opis: Rakion - Rozmowy i inne.

Nazwa: Conquer Online

Opis: Rozmowy na temat Conquera, tutaj.

Nazwa: Risk Your Life 2 (RYL 2)

Opis: Wszystko na ten temat.

Nazwa: Ragnarok

Opis: Ciekawa gra, wszelkie rozmowy w tym dziale.

Nazwa: GTA SA

Opis: Wszystko na temat, tutaj.

Subfora: Prywatne serwery.

UWAGA: BRAK OPISÓW!

Kategoria: Nowe/Stare

Nazwa: Inne [Aktualnie istnieje]

Opis: Wszystkie inne gry i temat na ich temat.

Subfora:

a) Eudemons online

B) Legend of Mir 2/3

c) Priston Tale

d) Runescape

e) Tales of Pirates

f) Zen Fen Shen

g) Gunbound

h) MixMaster

i) Pangya Online

j) Travia Online

k) Age of Empires

l) Starcraft

To tylko część jaką napisałem, narazie więcej mi się nie chce = }.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

dobre dobre.. szczoglnie dziala kala.. ale Ziomal juz tu jest i kij z planow

Opublikowano

Może coś z tego będzie,ale nie wiadomo czy opatrzność modków będzie po naszej stronie -.-Plan dobry,ale jeśli użytkowników nie przybędzie,a tematów będzie więcej czyli modków też.W końcu byśmy doprowadzili że około 20%+ userów to będą modkowie/admini/private.Trzeba opracować jakiś plan reklamowy dla mpc.

Opublikowano

Bardziej opatrznosc Adminów niz moderatorów by sie przydala ;)

20% modkowie/admini/private??

zacznijmy od tego ze Adminów nie dostaje sie tak od reki...wiec grono adminów by sie nie powiekszylo

Private-hmm jakby byly subfora private w w/w działach to troche by wzrosło

Modków-to na pewno...wzrosłaby odrazu/albo wcale :)

Tylko nie spamujcie na GG "www.mpcforum.pl-the best cheat forum" czy cos w tym stylu...to pogorszy stan forum.

To tyle ode mnie na ten temat.

Opublikowano

Aciek666 masz pomysly wlaczasz sie w to forum i udzielasz co cieszy oko jak i mnie i moze innych ludzi/modkow czy innych wyzszych ranga ale mam jedno ALE moze by tak zrobic ankiete jaki dzial kto by chcial i najczesciej wybierane by dodac bo to troche za tak powiem nudne by bylo 1x-2x-3x podfor i subfor ktore by staly puste badz prawie puste co nie bylo by efektywne a jedynie efektowne a to chyba sie nie liczy (dla nie znajacych tych slow chodzi oto zeby bylo dobre a nie super piekne etc.).

Reasumujac pasowala by mala ankieta do tego tematu co by zaowocowalo rozwiazaniem i nie bylo by zbednych klotni ktory temat powinien byc.

Wiec taka jest moja opinia na ten temat.

PS. Ciekawe czy komus bedzie sie chcialo to czytac.

Opublikowano

@Wojtasek

Ja moderatorów,adminów,private pisze tak jak by w ,,jednym''.Mam kilku lub wielu na uwadze ale z lenistwa nie che mi sie pisać.

@Mefrox

Ankieta to dobry pomysł,a subfora ,,Private''(dla Vipkow itd) powiny być tlyko w ważniejszych grach.

Ja już nie wiem co będzie dobre a co złe dla tego forum...Teraz mamy ciężkie czasy,mało haków itd bo all za kase nie to co kiedyś ;/Bez radykalnych kroków sie nie obejdzie ale muszą one być bardzo przemyślane bo zrobimy coś czego będziemy żałować i spiepszymy całe forum.

Opublikowano

Proponowalbym zrobic tez dzial dotyaczacy gry : Archlord . Bo sa boty , speedhacki , cheaty do tej gry ,a jezeli powtalby jakis dzial na pewno ktos by sie zainteresowal i poszukal jakis ... Co do sondy to jak najbardziej ,do pomyslu rowniez ! ... Takich jak Aciek potrzeba nam wiecej :)

Opublikowano

O reformach dla mpc myślał chyba każdy kto jest bardziej w nie ,,wciągnięty''.Ludzie tak chcą pomóc,że mogą zaszkodzić np:pomysłem gg spamu.Aciek podał wzur jak można tematy zrobić(czy coś w tym stylu).Ufam naszej kadrze i liczę,że mpc od wewnątrz będzie zadbane.Ale pozostaje ciągle kwestia reklamy bo wypozycjonowanie w google nie wystarczy a na reklamy w TV to kaski nie mamy xDDD<joke>

Musimy wierzyć,że jakoś to będzie...

Opublikowano
dobre dobre.. szczoglnie dziala kala.. ale Ziomal juz tu jest i kij z planow

Sory, ale co to kurwa miało znaczyć? Jak jest zapotrzebowanie na jakieś działy, to dajcie PM, ja lub ktoś z administratorów rozpatrzy sprawę i jak wynik będzie pozytywny to dział powstanie.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
zawsze mozna dac do gazety xDDDD

mysle ,ze jak ma sie jakies gry internetowe , fora internetowe ( nie koniecznie o komputerach ) , skype , GG - na roznych portalach zaproponowac wzajemna reklame ... Oni reklamaja nas ,a my ich itp. ... :)

Opublikowano
Sory, ale co to kurwa miało znaczyć? Jak jest zapotrzebowanie na jakieś działy, to dajcie PM, ja lub ktoś z administratorów rozpatrzy sprawę i jak wynik będzie pozytywny to dział powstanie.

no wlasnie.. z tego co sie orientuje poszlo sporo pmow do adminow o dzial kalonline.. lecz nikt nie otrzymal odpowiedzi... sa haki ? sa.. wiec.. pm odpada z w/w powodow

Opublikowano

Pipr to zrób temat w pogaduchach o tym,wstaw ankiete i wstaw hacki do tej gry wtedy pewnie dodadzą ten dział a ty byś miał modka.

Opublikowano

Tez mialem cos takiego napisac. xD najlepiej zrobic podfora do kazdej gry w ktorej mozliwe jest hackowanie.

Nie ma hackow? i co z tego jesli nie ma x podforum to jesli ktos wpisze 'x' w google to napewno mpc nie znajdzie jesli na nim nie bedzie 'x' ... Chyba wiecie o co chodzi? ;)

Opublikowano

Coz ja do pomyslu popieram ale nie wszystkie gry.. bo co z tego jesli gra ma hacko owszem ale prawie nikt z forum w nia nie gra!

Gry dla ktorych moim zdaniem mozna zrobic Sub Fora:

GTA (VC oraz SA ) - kiedys byl taki dzial z tego co pamietam ale zmyl sie rownie szybko :P - jak co to pisze sie na modka :)

Kal Online - sporo graczy i hacki sa :)

Cabal Online - hacki sa i graczy sporo rowniez =]

reszta gier zalezy od was czy sa godne uwagi...

Co do ogolnego pomyslu w dziale "Inne mmo" mozna wlsnie by zrobic te subfora :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Tak jak Mike zrobić te działy w które gra dużo ludu a skoro gra dużo ludu to pewnie dużo hacków do GTA SA jest pełno hacków tylko trzeba chcieć robić te działy/pod działy.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Życze powodzenia, adminów nic nie interesuje MPC.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

jesli chcecie dzial cabal to arobcie jak ja : napiszcze pm do ziomala on jest wporzo :F

btw napisalem new TuT w dziale kala wiec zapraszam xD (pol linijki textu to tut ?)

Opublikowano

Moim zdaniem to dobry pomysł bo forum powinno sie rozwijac.

A dział cabal już kiedyś był ale chyba go usuneli

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."