Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ dot. hackingu i nie tylko w WarRocku

Megatron22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FAQ

Czyli najczęstsze pytania zebrane w jednym temacie

Od autora dla użytkowników

FAQ powstał z myślą o nowych użytkownikach. Dzięki niemu na forum WarRocka będzie mniej pytań, które są bez sensu a ich odpowiedź będzie się znajdować właśnie w tym temacie.

---

Czemu nie mogę włączyć hacka?

Re: Jeśli wyskakuje Ci błąd typu "Aplikacja nie została właściwie..." musisz ściągnąć NET.Framework 3.5

Wszystkie opcje w hacku są po angielsku nic nie rozumiem

Wytłumaczenie znajdziesz na forum MPC kliknij tutaj aby zobaczyć tłumaczenie funkcji hack'ów.

Czemu moje bronie z hacka nie zadają obrażeń?

Ponieważ tylko bronie o liczbie 42 (Winchester) i 30 (Dual Scorpions) zadają obrażenia (damage).

Cały czas mnie kicka z gry (ban 0 min), dlaczego?

Są dwie przyczyny:

-Hack Wykrywalny

-Hack bez bypassa

Pierwszego powodu nie trzeba tłumaczyć. Hacka długo używamy to i jest wykrywalny. Jednak druga opcja jest inna. Włączając hacki zmieniamy właściwości w grze. Te zmiany wykrywa PB i dlatego nas kickuje (pnkbstrA killer niewiele tu zdziała). Żeby tego uniknąć potrzebujemy bypassa.

Hack, który mi działał, teraz przestał

Prawdopodobnie jest to spowodowane cotygodniowym upadatem WarRocka, który odbywa się w piątki każdego tygodnia.

Jak zrobić własnego hack'a do WarRocka

Zapraszam tutaj. Miłej lektury!

Alert Action: Suspended - 24 hours - co to oznacza?

Od chwili wyświetlenia twoje konto zostało zawieszone/zablokowane na okres czasu 24 godziny. Następny ban będzie już na zawsze.

Więcej już wkrótce! Teraz także wy możecie dodawać do tego tematu własne pytania i odpowiedzi na nie aby ułatwić innym życie.

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

update jest w nocy z czwartku na piątek =.= koniec jest ok. godziny 2 ale zaczyna się przed 12, więc zmień z piątku na czwartek

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

ja mam jeszcze jedno pytanko - mam baypassa i gdzie i jak mam go uruchomić??? plz pomocy:p:/

"Miłość silniejsza jest od strachu, a wiara obroni Cię od ataku"

GG 860188

Opublikowano
Ponieważ tylko bronie o liczbie 41 (Winchester)

czysz mi sie nie wydaje ale winczester ma nómer 42 a nie 41 (weś to popraw)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do wr Ph nie da sie wklejać ponieważ jest tam Coś w rodzaju Tarczy przeciw hackowaniu ... Zaraz po Launcherze sie to pojawia ... Jakiś Game Protect

Opublikowano

TO DZIAL DLA JAKICHS DZIECI NE0 xD KTÓRZY NIE WIEDZĄ ŻE NP. TYLKO WINCHESTER K400 I SCORPY ZADAJĄ DMG o.O

zrodlana12.png CHĘTNIE PRZYJMĘ KAŻDY DOBRY HACK ;))
  • Dodaj nową pozycję...