Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pliki z pb

adaxem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tu macie link

Kliknij Tutaj!

do wszystkich pików jakie powinny się znajdować w komputerze żeby se spokojnie grać..

to nie ja wrzucałem te pliski stronke znalazłem na pewnym forum ściągasz na własną odpowiedzialnoś ale ja pobrałem i zero wirów'

mam nadzieję że pomogłem przynajmniej paru osobą

jeśli tak to licże pa piątki

tu macie link

Scan

wynik 5/32

ale u mnie anty vir nic nie wykrywa więc chyba nie groźne

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano

przepraszam ale nie moge jakoś zrobić scana

@edit

za 3 minuty będzie

już robie nie trzeba

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano

już załatwiony skan może być??

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano
mi trochę inaczej skan wyglądał

Przysięgam że ten skan co wrzuciłem to od tego pliku

@edit ale w razie czego jak może źle ze skanowałem bo to mój pierwszy raz to proszę zrób ktoś jeszcze raz skana

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano

o co z tym chodzi? bo ja niekapuje, chodzi mi o ten temat...

chodzi o to że pb niekukuje jak masz hacki ? czyli cos takiego jak ulepszony baypass ?

obraz.png
Opublikowano
o co z tym chodzi? bo ja niekapuje, chodzi mi o ten temat...

chodzi o to że pb niekukuje jak masz hacki ? czyli cos takiego jak ulepszony baypass ?

To nie jest żaden baypass.. to są wszystkie pliku PunkBustera jakie powinny się znajdować w komputeże żeby nie wyskakiwało bez powodu PunkBuster Kicked Players "ID".. Losing Key Packets .........................

dodałem ten team bo poprostu mi żal ty ziomów co robią po 10 tematów z tym samym pytaniem hodź takich tematów z odpowiedziami na forum jest wiele

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

• Dodaj nową pozycję...