Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] By Grom869

Grom869

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Coraz więcej osób na tym forum prosi o działajace proxy na zarabianie kredytów G1.

Dzisiaj pokaże wam jak znaleść odpowiednie, działające proxy oraz jak je ustawic.Zaczynamy! :)

1.Sciągamy program o nazwie: Proxy Switcher:)

Link:http://rapidshare.com/files/39013567/Proxy_Switcher_Pro_v3.9.0_4059-up.by.OZI.rar

Skan:http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/6cf7b577b21d23f55f595cc68579972e71909e00/91cbe39b58b4d73e8907d1940b362160f9e6df3c

2.Instalujemy i uruchamiamy.:)

3.Następnie kilikamy niebieski przycisk znajdujacy sie podd napisem actions:)

4.Czekamy aż 4 linijki znajdujące sie na dole programu zapełnią sie. :)

5.Teraz klikamy zielony przycisk,,Test proxy servers for availibility''i czekamy aż program

przedestuje proxy. :)

6.W programie właczamy podfolder ,,Working'' i wybieramy interesujące nas proxy spisujemy je

do notatnika lub na kartce :)

7.Włącz Mozille i wykonaj tą prosta czynność Narzędzia<Opcje<Zawansowane<Ustawienia<Ręczna konfiguracja

serwerów proxy. :)

8.W 1 ramce wpisujemy proxy a w drugiej port np.Proxy:165.197.13.69 Port:80 :)

9.Najlepsze proxy do reklam:

-United Kingdom(reklamy po 130 G1)

-Spain(reklamy po 350 G1)

CAŁY PORADNIK BY GROM869

SKOPIUJESZ ZNAJDE CIE

www.mpcforum.pl KING

Liczę na DUZZZZZZZZZZZO 5* :P

Opublikowano

Grom jak to bedzie dzialac to jestes BOSKI xDD

@edit

zrobilem wszystko tak jak piszesz i co teraz ??;p mam zrobic zeby dostac g1 za te reklamy??

880.png
Opublikowano

Kurde prosze powiedzcie mi co teraz mam zrobic jak zrobilem wszstkie kroki co opisał?? plz

@edit

ale mi wyskakuje jak dam te proxy NIE ODNALEZIONO SERWERU ;/ tak jakby neta nie bylo?/

880.png
Opublikowano

jak będzie chodzić to dam 5* :) zaraz idę to robić....

@Edit@

Coś jest nie tak ... jak zmieniam proxe to niemoge się zalogować na strone dopiero jak zmienie proxe na automatyczną to moge dalej logować się na www.warrock.com proszę o szybką odpowiedź co mam zrobić , daje 5*

[ x ]10 postów

[ x ]20 postów

[ x ]30 postów

[ x ]50 postów

[ ]100 postów

Opublikowano

wszystko działa oprucz : jak wchodze na gamersfirst to loguje sie i nie moge wejsc na profi to jak mam robic reklamki i zbierac kredyty ??

wyjasni mi ktos probowale duzo inny proxy i to sAmo

Z gory dziekuje za pomoc

1160103682.png 34747311.png
Opublikowano

klopskill mam to samo co ty jak juz sie zaloguje i klikam profile nic sie niedzieje a jak wczyta to na strone glowna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...