Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock Free 24 H Base Pass Gold

Gość Lukazuki

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukazuki
Opublikowano

Dzisiaj sobie przeglądałem strony z hackami i natknąłem się na świeży temat o Darmowych Gold Premkach na 24 w WarRock

Pomyślałem sobie co to za ściema ale już parę osób tam napisało że to działa i teraz daję poradnik tutaj

Daje to po angielsku dlatego bo mi się nie chce tłumaczyć ale jak ktoś zna go to nie będzie miał żadnych problemów z tym

Oto on

Follow all my instructions .

Advantages :

- 24 Hours of Gold Premium

- 5th Slot - 3 days

- XP +50%, Dinar +2,000

- SuperMaster - 3 days

- Custom Room Names

- Password Protected Rooms, and more .

FOR FREE ! If you dont trust me , gtfo nab .

lnstructions :

1st step : Register at www.playspan.com with true identifacation or it will NOT work . You have been warned .

2nd step : They will send you an email to validate your registration . Accept it .

3rd Step : connect at playspan .

4 step : you may see at your left there are a list of games , click on the second one ( WarRock )

5nd step : Search for : ''24 Hour Base Pass'' then CLICK on ''Add to'' ( at right , in red color) .

6nd step : At right side , On '' Shopping Card '' , down you may see ' 24 h base pass ' . Then click on ' Proceed to checkout '

7step : You will see pay options BUT DOWN , you will see '... or Redeem ultimate points ... '

8step : PREES ON Redeem .

9step : Click ' confirm '

10step : Code ESN has been sended on your email ( the one with you registered on playspan ) . go to gamersfirst.com and log in .

11step : go copy your esn code , then go glue it at www.gamersfirst.com > Redeem code > esn code then glue your ESN CODE , then copy your pass code too and glue it .

12step . Done , remember to press ' Thanks ' Button , Enjoy you have now 24h gold

Thats all COMMENT , RATE , THANK ME

Edit : If you are already MEMBER PREMIUM on Warrock , it wont work ( only free2play accounts )

u mnie nie da się wejść na stronę bo pisze że serwer jest przeciążony pewnie mnóstwo osób tam siedzi i kosi premki

Opublikowano

Przestrzegaj wszystkich moich instrukcji.

Zalety:

- 24 Hours of Gold Premium

- 5th Slot - 3 dni

- XP +50%, dinar 2000

- SuperMaster - 3 dni

- Custom pokoju imiona

- Chroniony hasłem Pokoje i więcej.

ZA DARMO! Jeśli dont trust me, gtfo na gorącym uczynku.

lnstructions:

1-cia krok: Zarejestruj się w www.playspan.com z prawdą identifacation lub nie będzie działać. You have been warned.

2-ga krok: Będą wiadomość e-mail, aby potwierdzić rejestrację. Zaakceptuj to.

Krok 3-cia: połączenia na playspan.

4 krok: co można zobaczyć po lewej stronie znajduje się lista gier, kliknij na drugi (WarRock)

5nd krok: Szukaj:''24 Hour Base Pass''a następnie kliknij przycisk Dodaj do''''(po prawej stronie, w kolorze czerwonym).

6nd krok: Na prawej stronie, W''Zakupy karty'', w dół można zobaczyć "24 h podstawy pass". Następnie kliknij na "Przejdź do realizacji"

7step: Zobaczysz zapłacić opcji, lecz w dół, zobaczysz "... Zrealizuj punktów lub ostateczny ... "

8step: PREES NA Zrealizuj.

9step: Kliknij przycisk "Potwierdź"

10step: Kod ESN została sended na swój adres e-mail (jednej z rejestracji na playspan). Idź do gamersfirst.com i zaloguj się.

11step: ESN go skopiować kod, a następnie go w kleju www.gamersfirst.com> Kod> ESN kod następnie swój ESN KOD kleju, a następnie skopiować kod zbyt przebieg i kleju to.

12step. Gotowe, pamiętaj, aby nacisnąć przycisk "Dzięki" Button, Isc masz teraz 24h złota

Thats all Comment, Rate, THANK ME

Edycja: Jeżeli są już Państwo PREMIUM na Warrock, to wont pracy (tylko free2play rachunków)

Połowa idiotów czyta post z ręką na myszce.Nie zdejmuj już za późno.

1 postów [x]

100 postów [x]

200 postów [ ]

300 postów [ ]

400 postów [ ]

500 postów [ ]

Pomoglem daj 5*

32191.png

32151.gif

31920.gif

Opublikowano

ale wy jesteście naiwni to wszystko pic na wodę, fotomontaż !!! ani g1 ani k2 nie daje darmowych premek ( no chyba ze są jakieś konkursy, zawody ale tak to nigdy)

Opublikowano

w e-mailu jest link ktory trzeba wkleic zeby miec 100p za free ale mi wyskakuje account cannot be actived czy cos takiego jak cos sie zmieni dam edita

Jestem w tych 98% co słuchają hip-hop'u, techna, rap'u, ale nie mam nic do tych "odmieńców" co nie słuchają. Jeśli się ze mną zgadzasz wstaw to do sygny.

888108.jpg

TWÓJ STARY JE BANANY xD

18706.png

23998.png

Opublikowano

JA juz robilem takie premki ta stronka podobna juz nie dziala jak chcecie wiedziec jak robic te premku piszcie pw

Opublikowano

Oj dzieci dzieci

ja już mam 35 premek z tej strony tylko juz nie moge robic moge wam to opisać jak to zrobic ale to dlugo by mowic ale dziala bo sam mam premki normalnie przysylaja kod ESN na email wiec nie wciskajcie ze nie chodzi neokidy

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Gość mlody22pl
Opublikowano

nie dostaje klucza aktywacyjnego ... Mozna prosic na pw o haslo :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...