Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak zrobić filmik

wiluszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebujemy:

warrock

Movie Maker

Fraps

I dobre chęci

1.Zaczynamy włączamy frapsa dajemy Movies i tam patrzymy jaka jest komenda na start np umnie jest F2

2.Teraz włączamy grę

3.Wchodzimy na jakiś server

4.Wciskamy f2 u was może inaczej

5.kiedy zaczniecie nagrywać możecie zaczynać grać jak was będą zabijali zastopuj tym samym klawiszem.

6.kiedy zbierzecie materiał możecie przejsc dalej.

7.oglądnij wszystkie filmiki usuń te które cię zabijali

8.włącz movie maker i dodaj tam wszystkie filmiki te dobre jakie uzyskaliście z filmu.

9.Dodaj napisy początkowe będzie to pisało z lewej strony i możesz dodać co chcesz.

10.Dodaj wszystkie filmik i dodaj też muzykę tam gdzie są filmiki kiedy będzie wszystko tak jak u góry możesz przejść dalej.

11.Wycisz muzyke naciskaj na każdy filmik w pasu na głośność i ścisz da górze trzeba dać klip>Audio>Głośność i daj pasek w lewo.

12.Napisy końcowe będą tam gdzie napisy początkowe.

Życze miłego Robienia filmików jak się poradnik spodoba proszę o dodanie filmiku do Przyklejonych.Pozdrawiam By Piotrek

Opublikowano

Jesli dobrze zrozumiałem cod4=call of duty 4 a to nie jest dział o cod 4 ;]]

goore1.png

reymysteriophotographc1lt5.jpgRey Mysterio ;)

NIE CHEATUJE NA POLAND

Opublikowano

No właśnie !!

Spadaj na forum o cod !!

Nie czituję na Poland !

Legia to stara k...a, legia je...a jest.. Kolejorz rlz :D

Dobra przestaje spamować na forum :D

2ls8wso.jpg

Staram sie pisać poprawnie po polsku.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Sorry bo tak samo się robi na cod 4 i warrock a to moj jest Tut bo jest już w dziale cod 4 tylko napisałem cod 4 a nie warrock pomyliło mi się sorry

Znawca
Opublikowano

Żal szydlos, ciągle powtarzasz to co ktoś powiedział, nie potrafisz samemu coś powiedzieć, dodać(nie spam)?

Poza tym każdemu zdarza się pomyłka i tytuł nie jest "Jak robić filmik w warrocku" tylko ogólnie. Tuta takiego bardzo łatwo napisać, ale chyba skopiował to, ponieważ na końcu pisze: "by Piotrek", a normalnie byś się podpisał "By wiluszek" więc wiesz....

Poza tym są lepsze programy do frapsa

Opublikowano

Niewiedziałem że jak napisze Piotrek bo to moje imię to się zacznie że to nie moje i że kopiuje ten tut jest mój.

Opublikowano
Lol fraps nagrywa 30 sek....i filmik sam sie konczy

Bo masz demo wpisz w google fraps full download i będzie

Opublikowano

omg każdy tak umie nawet mój 5 letni brat ;p więc to nie powinno być w dziale wr i jeszcze w cod dział piszesz więc to spam może kiedyś był na tym forum już taki temat więc ;p nie potrzebnie piszesz w dziale wr i jeszcze cod dziale piszesz a mi w wr dziale przeklejil, do pogaduszki lepiej albo fanArt wsadzić topic

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@Czaruś B4n3d ! xD

@Topic: Bardziej pasuje w CoD4 albo w pogaduszkach ,ale masz 5*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...