Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] robienie Ze Stalki +9 Hwanga

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynamy :) Całość będzie w MySQL. Radzę zrobić backup przed zmianą ;)

1. Łączymy się z naszą bazą przez Navicat.

2. Wchodzimy do tabeli "player"

3. Szukamy zakładki item_proto

4. W tabeli item_proto szukamy 66 +9:

-->Wojownik : 11299

-->Sura : 11699

-->Szaman : 11899

-->Ninja : 11499

5. Po znalezieniu zbroi 66 +9 (np. dla woja) przewijamy w prawo aż ujrzymy kolumne "refine_set". Domyślnie jest "0". Wpisujemy "501" i tak dla każdej zbroi 66 +9.

6. W tabeli "refined_vnum",obok "refine_set",wpisujemy ID zbroi królewskich i tak dla każdej 66 +9. ID:

-->Wojownik : 11971

-->Sura : 11973

-->Szaman : 11974

-->Ninja : 11972

Teraz możemy ulepszyć zbrojęu Tyrax'a :)

Potem w refine proto mozemy edytować ulepszacze ;d

hwang.jpg

Pozdrawiam :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

witam

czy jak wgram do nie patchowanego metka 2007 albo 2009 spolszczenie od jakiegoś priva to będzie działało czy musi być 2008 tylko?

za odp 5

Opublikowano
Jest napisane w innym temacie. Poszukaj.

Czasami zastanawiam się czy Google zamkneli czy wyszukiwarka nie działa...

Niestety szukałem to znalazlem sam spam :>

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano

Popieram Cie kodexior ja takze sie zastanawiam czy google nie strajkuje =,= .... wiele rozwiazan do problemow jest w SPISie Tutoriali a oni nawet tam nie zagladneli az noz mi sie otwiera w kieszeni z zlosci.

5* leci za poradnik . Przyda mi sie na zrobienie eventu na wlasnym serwiejak bedzie po premierze;p ale do premiery jeszcze spory czas.

Opublikowano
Popieram Cie kodexior ja takze sie zastanawiam czy google nie strajkuje =,= .... wiele rozwiazan do problemow jest w SPISie Tutoriali a oni nawet tam nie zagladneli az noz mi sie otwiera w kieszeni z zlosci.

Jak tak łatwo to znaleść to czemu nie mozesz podac linka? taki madry to znajdz mi to :>

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano

STFU... masz mnie za frajera ,ktory ci znajdzie link bo ty jestes leniem smierdzacym ? Nie takich cwaniakow sie spotykalo na swej drodze. Nie umiesz szukac to szczere wspolczucia.

Opublikowano
TFU... masz mnie za frajera ,ktory ci znajdzie link bo ty jestes leniem smierdzacym ? Nie takich cwaniakow sie spotykalo na swej drodze. Nie umiesz szukac to szczere wspolczucia.

No co nie mozesz znaleść ? dziwne ? myslisz ze w 1min znajde to? nie pisz kurva głupot jak sam niemozesz znalesc

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano

No nie powiedział bym bo w spisie tutkow nie ma o tym jak zrobic to zeby w kd bylo widac co i jak a w google to raczej nie wyszuka =,=

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

bardzo przydane, pięć leci (był mi bardzo potrzebny)

jak zmienić cene ulepszania ?? i żeby do ulepszania były potrzebne perły ??

Opublikowano
xenex mam to samo. Samo ID broni... wtf?

a ja wiem co jest

nacisnij ta strzalke i przezuc na 2 starone :D

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

@UP

Dzieki wielkie 5*

Aha, jak zrobic w tym refine_proto zeby trzeba bylo np 3 perly, bo nie pisze ID tylko jakies popieprzone cyfry typu 1,2,3,4,5 itd xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...