Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sztabkami krysteel ingot, ulepszanie broni, balans, gildia, stamina, wierzchowiec, sprzedaż itemów

Zarram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Co mogę zrobić ze sztabkami krysteel ingot i w jaki sposób?

2.Czy można ulepszać bronie dodawać + itp.?

3.Obok radaru,mapy w prawym górnym rogu jest opcja tz.Ch.1 Hight itp,aż do ch.10 do czego to służy ?

4.Czy postacie są zbilansowane?

5.Czasem trafia się moment,że postacią są czarne a przy podchodzeniu się odkrywają co to powoduję ?

6.Jak założyć gildie?

7.Na którym lvl otrzymuję się lwa na którym można jeździć ?

8.Co daje stamina?

9.Jak można sprzedawać itemy u npc (między ludźmi) ?

10.Wbiłem sobie 500 pk status pk,czy jak to zwą ile może to znikać ?

Opublikowano

5.to chyba obciazenie serwera

7.to chyba mount za vip trzeba wykupic ale moge sie mylic

8.ladujesz ja przy campfire musisz uzupelniac zeby miec wiecej hp

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

1.Jeżeli się nie mylę to służy to do craft'owania itemów.

2.Tak bronie możesz ulepszać za pomocą tzw alkahest'ów,ale radzę na yt zobaczyć jakiś poradnik bo by za dużo pisać.

3.Są to Channel , określenie ''Hight'' , ''Medium'' , ''Low'' określa ile jest ludzi na serwerze,w każdej chwili możesz zmienić CH (wystarczy kliknąć na to np ''CH 1 ''

4.Nie wiem co Ci tutaj napisać,ale jeżeli chodzi Ci o to czy jedna postać jest silniejsza od drugiej to tak jest.

Ale jedna postać jest lepsza w DMG,a druga w obronie ,a jeszcze jedna jest najlepsza w leczeniu,lecz jak się ogarnie grę to swoją postacią można pokonać innych bez problemu.

5.Wywołane jest to tym ,że jakiś gracz/mpc Ci się niewczytał,ale właśnie gdy podchodzisz to wszystko robi się normalne jak zauwazyłeś.

6.W pierwszym głównym mieście Velika jest tzw Guild Managerem - Litron. u niej można zakładać gildie.

Wymagania :

Posiadać conajmniej 8 poziom
Posiadać 30 srebrnych monet
Być w party złożonym przynajmniej z dwóch osób (wliczając w to Ciebie). Gracze w party zostaną automatycznie dołączeni do gildii.

7.Lwa zwykły gracz nieotrzyma,Lwy otrzymują osoby,które wykupiły konto premium tzw ''Tera Club''

8.Stamina odpowiada za niektóre czynności danej postaci np u Lancera stamina spada gdy on używa Tarczy ,a u Warriora gdy robi swoje uniki.

9.Tutaj nie wiem o co Ci chodzi zabardzo,ale chyba chodzi Ci o Aukcjonera u którego można sprzedać itemy graczom.

W Tera występuje on pod nazwą ''trade broker'' i nie jest problem go znaleźć bo zazwyczaj stoi przy nim dużo graczy

10.Na to pytanie Ci nie odpowiem bo gram na serwerze bez pk.

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odp :]

ostatnie dwa pytanka jeżeli można czy alchemia,craft itp. jest opłacaly'na?.

czy można robić mikstury uzdrawiające oraz inne napoje i czy warto ?

Wczoraj się trochę bawiłem w crafting,a dokładniej w 4 questach musiałem poszyć jakieś ciuszki to na same materiały poszło mi z 12 złotych monet przez co stałem się biedakiem :P

Opublikowano

Przed 60 Lv'em raczej się nieopłaca bawić w crafting i alchemie ponieważ jest to bardzo kosztowne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...