Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Dzięki Któremu Można Widzieć Opcje Exelent

Adi

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

witam otóż od dluższego czasu szukam bota który umożliwia widoczność opcji exelent gdy item leży na ziemi, ostatnio grałem z chlopakiem co miał ten program lecz niestety nie chciał nic mówić więc może Wy mi pomożecie bo jestem pewny ze ktoś stąd go ma, szukalem pod nazwami drop60 i sniffer lecz nic nie znalazlem. może ma inna nazwe prosze o pomoc, ten oto program bardzo sie mi oraz dla graczy przyda, aby nie zbierac syfu tylko potrzebne przedmioty podnosić:)

pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

nie to nie jest autopick to jest program ktory pokazuje opcje exc itemu ktory lezy na ziemi...

np. lezy exc Dragon Armor+ref i widać tą opcje ref, dzieki czemu nie trzeba podnosic itemow bo widac opcje

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

to jakieś pliki się ściąga pojedyncze żeby było exe opcje na ziemi widać. . Zapytaj się jakiś doświadczonych graczy na serverze , oni napewno Ci pomogą . .

1074046735.png

34952.png

33870.gif

34777.png

33572.gif

METIN2 PL

OBSIDIAN_-S3-_

SZAMAN LECZENIE Araney 96

SURA BM Hussman 94

MONASTYR_-S1-_

NINJA DAGGER Agrusov 93

DAJ + TO ZACHĘCA DO DALSZEJ PRACY !!!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...