WITAM!!!
Może byśmy umieścili zakładkę ,,Dofus'' gierka mi się spodobała....Ale dużo ludzi z tam tąd szuka botów do farmienia itp. itd.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
FAJNA GRA:)
Pani Kasia
Napisano 10 listopad 2009 - 23:28
Napisano 07 lipiec 2010 - 12:16
Napisano 07 lipiec 2010 - 12:57
w Dofus grałem osobiście nie polecam tak jak napisał @ artyleria123 trzeba płacić za P2P oraz laggi nieziemskie... mam 1Mb netu a muli że ojej... osobiście nie polecam...

Jeśli ci pomogłem lub założyłem potrzebny ci temat daj proszę .... i tak więckszość z was da mi -----
Napisano 17 lipiec 2010 - 12:18
Jakie z was nooby ten przeleci masto i yupi wbij 100lvl i graj z taka ekipa napisz podanie to nocny patrol idz na duna więc jak nie dobijesz 100lvl nie masz co sie od zywać na temat tej gry
Napisano 20 lipiec 2010 - 19:23
wież możesz sobie zrobic profesje dobic ja i sprzedawac chlepki idt człowieku
Napisano 20 lipiec 2010 - 19:25
aha i napewno jest wiekszy lvl bez p2p nisz 15 no wez noobie sie zamknij bo sa cracklery i jest okryta grota i tam sa 80lvl idt
Napisano 21 lipiec 2010 - 09:02
aha i jest teraz dofus 2.0 i grafa jets zajebista jak na 2d wiec morda leszczu
Napisano 18 sierpień 2010 - 18:25
Po pierwsze Dofus to zajebista gierka mialem 176 lvl ale przestalem w to grać bo mnie zhackowali z SO setem i Scrol wis 100 i jak by co są jeszcze charefury w jaskini ale nie bede mowił bo i tak ni zakumacie
Pani Kasia
Napisano 18 sierpień 2010 - 19:20
Dofus to produkcja z gatunku MMOcRPG stworzona we francuskim studiu programistycznym Ankama. Przenosi ona graczy do baśniowego świata zrealizowanego przy użyciu ładnej i bardzo barwnej grafiki 2D. Większość elementów jakie widzimy na ekranie zostało ręcznie narysowanych, a całość stylem wykonania przywołuje skojarzenia z dalekowschodnią mangą skrzyżowaną z charakterystycznym francuskim, mocno bajkowym, fantasy. Tradycyjnie dla tego typu produkcji, tłem dla przygód jakie przeżywają gracze, jest walka pomiędzy dobrem a złem.
Kraina jaką zaoferowali nam autorzy jest bardzo zróżnicowana i rozległa. Składa się z 17 sporych rozmiarów stref, z których każda odznacza się odmiennym ukształtowaniem terenu, florą i fauną. Znajdziemy wśród nich m.in.: dwa, nastawione wrogo względem siebie, miasta Bonta i Brakmar, wyspę stworków nazywanych Wabbitami czy też osadę na wodzie – Suffokię. Przemierzając je natrafimy na całą gamę przeróżnych monstrów, począwszy od zwykłych golemów i minotaurów a na zabójczych i wrednych smokach skończywszy. Tworząc swojego bohatera, możemy wybierać spośród 11 klas postaci (w tym wojownik, łotrzyk, uzdrowiciel czy mag specjalizujący się w czarach wpływających na pogodę) oraz 30 profesji, dzięki którym spełnimy się jako wytwórca broni, handlarz czy zbieracz ziół. Warto dodać, że ilość zaklęć jakie mogą rzucać nasi awatarzy jest całkiem spora i przekracza liczbę 360.
Na nudę w DOFUSie narzekać nie można, bowiem poza odkrywaniem jeszcze nie widzianych obszarów, czeka na nas pokaźna ilość questów do wykonania. Na dodatek tytuł ten pozwala nie tylko na walki z potworami (PvE), ale także z innymi graczami (PvP). Pomimo tego, iż rozgrywka przebiega w czasie rzeczywistym, to potyczki toczą się w systemie turowym. Dużą przyjemnością dla poszczególnych osób jest także pozyskiwanie nowego, lepszego ekwipunku oraz współdziałanie z innymi graczami (wspólne wyprawy, gildie etc).
Gra wymaga uiszczania comiesięcznych opłat abonamentowych.
Screeny:

Kraina jaką zaoferowali nam autorzy jest bardzo zróżnicowana i rozległa. Składa się z 17 sporych rozmiarów stref, z których każda odznacza się odmiennym ukształtowaniem terenu, florą i fauną. Znajdziemy wśród nich m.in.: dwa, nastawione wrogo względem siebie, miasta Bonta i Brakmar, wyspę stworków nazywanych Wabbitami czy też osadę na wodzie – Suffokię. Przemierzając je natrafimy na całą gamę przeróżnych monstrów, począwszy od zwykłych golemów i minotaurów a na zabójczych i wrednych smokach skończywszy. Tworząc swojego bohatera, możemy wybierać spośród 11 klas postaci (w tym wojownik, łotrzyk, uzdrowiciel czy mag specjalizujący się w czarach wpływających na pogodę) oraz 30 profesji, dzięki którym spełnimy się jako wytwórca broni, handlarz czy zbieracz ziół. Warto dodać, że ilość zaklęć jakie mogą rzucać nasi awatarzy jest całkiem spora i przekracza liczbę 360.
Na nudę w DOFUSie narzekać nie można, bowiem poza odkrywaniem jeszcze nie widzianych obszarów, czeka na nas pokaźna ilość questów do wykonania. Na dodatek tytuł ten pozwala nie tylko na walki z potworami (PvE), ale także z innymi graczami (PvP). Pomimo tego, iż rozgrywka przebiega w czasie rzeczywistym, to potyczki toczą się w systemie turowym. Dużą przyjemnością dla poszczególnych osób jest także pozyskiwanie nowego, lepszego ekwipunku oraz współdziałanie z innymi graczami (wspólne wyprawy, gildie etc).
Gra wymaga uiszczania comiesięcznych opłat abonamentowych.
Screeny:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry