Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamermod i jakiś cheat załączający się przy nim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po długiej przerwie chciałem wrócić do gry, grałem kiedyś na kamer modzie i używałem autopota i nieodpychanie mobów. Nie wyłapałem bana przez długi czas, blokowałem HackShielda jakimś starym sposobem(w comodo zaznaczałem, aby blokować aplikację odpowiedzialne za HSa). Teraz wracam do gry i chce używać tylko wcześniej wymienionych cheatów, mam kilka pytań

1. Ściągnąłem kamer moda, ale jak go włączam wyskakuje mi jakiś cheat. Wpisałem w google jego stwórcę i wyskoczyło mi, że jest to chyba jakiś bonus switcher... Jak ten shit wyłączyć? Po kij to na polskim kliencie?

2. Jak zablokuje tym sposobem HSa i będę używał tylko kamera ograniczę ryzyko bana do minimum?

http://www.mpcforum.pl/topic/523620-dlm2pl-hs-blocker-lite-blokowanie-hackshield-dla-kazdego-w-30-sek/

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano
2. Jak zablokuje tym sposobem HSa i będę używał tylko kamera ograniczę ryzyko bana do minimum?

Ryzyka całkowicie nie da się wyeliminować, ale czy ograniczysz choć w małym stopniu, to zależy przede wszystkim od szczęścia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...