Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Earth czy Light

MyCort

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Mam zamiar kupić jedno z powyższych packów za 999 SC.

Ale mam pytanie ponieważ chcę wybrać najlepszy pack wiem że earth niedawno wyszedł więc tak myślę że to jest chyba lepsze ?

Jednak nie jestem pewien i co wy o tym sądzicie napiszcie czym to się różni,czy skill'e w earth lub light są lepsze od drugiej ?

Co o tych dlc sądzicie może jeszcze innego wybrać ?

Opublikowano

Ja gram teraz Earth i powiem Ci ze mi pasuje to jest tank gralem niedawno Light i to jest controller i ciezko mi sie gralo jednak wole tank skille wygladaja fajnie i jest mocny dosc.ale to juz dla swoich upodoban :)

Opublikowano

Właśnie widziałem skille Earth oraz light i dla mnie wygląd jest lepszy od light a dmg też jakoś większe ale wiem że dużo zależy od eq.

Co do tego "lighting" właśnie też myślałem czy nie kupić tego ale jakoś mnie do tego nie ciągnie.

Czekam na inne odpowiedzi dziękuję panom wyżej.

Opublikowano

szczerze Ci powiem ze mogbys sprobowac kupic po prostu legendary po zakupie masz wszystkie DLC dostepne :) a wtedy bd mogl sie sam zdecydowac :)

Opublikowano

Earth lepsze :D Tak mi się przynajmniej wydaje ;d Bo lighting te skille takie oczojebne ma :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...