Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] MPC - TOURNAMENT Edycja IV

Omek

MPC - TOURNAMENT Edycja IV  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz?

• Tak
      56
    • Nie
      19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanę sędzią xD. Najwyżej ktoś sie nie stawi to wypierdalaj i ktoś inny albo walkower, proste.

P.S. O kurwełe właśnie 2LT wbiłem :P. Trololo

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jestem na nie.

Czemu? Przez zaangażowanie w sprawdzanie listy wygranych przez nowych w tym dziale. (Nagi i Raay)

Są to 2 prosy , które koszą we wszystkim pozdro.

Nie i tyle.

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Jestem na nie.

Czemu? Przez zaangażowanie w sprawdzanie listy wygranych przez nowych w tym dziale. (Nagi i Raay)

Nie i tyle.

Haters gonna hate, nie chcę zaczynać tutaj flamewaru, ale pokazujesz tutaj jaki jesteś dziecinny pisząc takie rzeczy. Kwestionuje sprawy które omineły fair, chyba każdy chce, by konkursy były rozgrywane sprawiedliwie? Wystarczy przeczytać posty, jak się zachowujesz, człowieku, ogarnij się, przeżywasz to wszystko strasznie, nie myśl sobie, że jesteś jakąś legendą działu i wszystko Ci wolno, najpierw, powinieneś nauczyć się robić konkursy, potem je tworzyć, bo jak na razie to Tobie to nie wychodzi.

Tak jak już mówiłem, najlepiej zrobić w formie drabinkowej i wpisać komuś na pw/gg date spotkania, dana osoba się nie zjawi = w/o dla przeciwnej osoby lub wejście innej.

OMA i Junk jak na razie to najlepsze rozwiązanie, nie ma po co mieszać ludziom w głowach. Radzę wybrać dobrych sędziów (czyt. obecnych moderatorów, globalów kogoś, kto się zna na CA i będzie mógł wychwycić osobę używającą WH, etc.).

Omek, jeżeli taki turniej miałby powstać, to kiedy planujecie zacząć rozgrywki?

Opublikowano

Jestem na nie.

Nie i tyle.

A ty jesteś stary ch.. ?? tak mam to odebrać ? Już wczoraj się popisałeś !

I dziękuje za tego prosa xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Haters gonna hate, nie chcę zaczynać tutaj flamewaru, ale pokazujesz tutaj jaki jesteś dziecinny pisząc takie rzeczy. Kwestionuje sprawy które omineły fair, chyba każdy chce, by konkursy były rozgrywane sprawiedliwie? Wystarczy przeczytać posty, jak się zachowujesz, człowieku, ogarnij się, przeżywasz to wszystko strasznie, nie myśl sobie, że jesteś jakąś legendą działu i wszystko Ci wolno, najpierw, powinieneś nauczyć się robić konkursy, potem je tworzyć, bo jak na razie to Tobie to nie wychodzi.

Tak jak już mówiłem, najlepiej zrobić w formie drabinkowej i wpisać komuś na pw/gg date spotkania, dana osoba się nie zjawi = w/o dla przeciwnej osoby lub wejście innej.

OMA i Junk jak na razie to najlepsze rozwiązanie, nie ma po co mieszać ludziom w głowach. Radzę wybrać dobrych sędziów (czyt. obecnych moderatorów, globalów kogoś, kto się zna na CA i będzie mógł wychwycić osobę używającą WH, etc.).

Omek, jeżeli taki turniej miałby powstać, to kiedy planujecie zacząć rozgrywki?

A ty jesteś stary ch.. ?? tak mam to odebrać ? Już wczoraj się popisałeś !

I dziękuje za tego prosa xD

Puaczcie .

Wg. mnie konkursy w tym dziale nie mają sensu . No jeżeli każdy wygra to samo, co nie miałoby sensu.

Każdy użytkownik w tym dziale włącznie z zwycięzcą szuka haczyka, czy najdrobniejszego błędu.

Będą hackerzy , będą wbijali do danego rooma nieproszeni goście , kto bdzie nagrywać robić screeny z gier 2 vs2?

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Pan Filip jeżeli dla ciebie nie mają sensu, to przecież nie musisz brać w nich udziału ? Ja tego nie robię dla ciebie, tylko dla userów, którzy są zainteresowani. Skończ trollować, bo mi się płakać chcę ...

Jeżeli zacznie się tutaj flamewar, nie będzie bana na 3 dni, tylko na 7.

SPokojnie panowie, ozdrowieje do końca i ruszamy całą parą

9368_gold.png

Opublikowano

Puaczcie .

Wg. mnie konkursy w tym dziale nie mają sensu . No jeżeli każdy wygra to samo, co nie miałoby sensu.

Każdy użytkownik w tym dziale włącznie z zwycięzcą szuka haczyka, czy najdrobniejszego błędu.

Będą hackerzy , będą wbijali do danego rooma nieproszeni goście , kto bdzie nagrywać robić screeny z gier 2 vs2?

Od czego jest sędzia, od czego jest hasło do pokoju? Widzę, że nie oglądałeś nawet tematu z poprzednią edycją.

To wszystko da się ogarnąć ;).

Opublikowano
Jeżeli zacznie się tutaj flamewar, nie będzie bana na 3 dni, tylko na 7.

SPokojnie panowie, ozdrowieje do końca i ruszamy całą parą

To pojedziesz pod Giewont, a potem z samego szczytu cały turniej się spierdoli i rozjebie o skały xD

Taka jest brutalna prawda.

Tylko 2 turnieje wyszły, ten z Daxem i ten gdzie ja z Struclem sędziowaliśmy.

Zauważ, robimy coś dla nich = płacz itp.

Nie robimy, to samo...do ciężkiej kurwy...

Nawet wczoraj jak inni by byli wybrani, i tak by było to samo..

"A czemu ja nie mam 2 miejsca oO" ??

Chuj mnie to, było to dyskutowane + Kierzek był przy tym oglądał prace.

I macie gówno do powiedzenia, nikt wypowiedzi GM'a/Admina nie bd sobie tak poprostu podważał, chyba że chce permika <3

Tematyka była coś z CA śmiesznego itp., a pokaz hacka to nic wielkiego, bo jest tego od chuja.

Tak samo jak reszta.

Mogliście dać coś takiego jak taniec w CA czy co tam było..ale po co..prawda ?

Co ja bd wam tutaj tłumaczył.

Omka temat, nie mój ;D

Lejejszyn_mode.

@Nagi

Wypierdalaj do bombaju, tam dalej możesz śnić ^^

@Omko

Powodzenia z tym konkursem, i wyzdrowiej ;D

@Bebsą a chuj z tym wszystkim.

Piszę to co widze...

Opublikowano

@Omek

Ja jestem neu.

Po tym co widziałem na tym snd to większość userów to nie wychowane dzieci.

Jak to ogarniesz będzie super, nawet sam mogę zagrać :)

@Nagi

Chcesz porozmawiać na tsie?

Po twoich wypowiedziach widać twoją inteligencję.

Opublikowano

Tylko 2 turnieje wyszły, ten z Daxem i ten gdzie ja z Struclem sędziowaliśmy.

Zauważ, robimy coś dla nich = płacz itp.

Nie robimy, to samo...do ciężkiej kurwy...

-.- wyczuwam nutkę egoizmu ?

Zacznijmy od tego że memberzy nie powinni robić konkursów, nie wiem kto na to pozwala, ale to bezsens

Nawet wczoraj jak inni by byli wybrani, i tak by było to samo..

Proszę cię... Max ja do cb nic nie mam, ale kurwa mać to było ustawiane... Jak ty miałeś perma i ja musiałem zająć się twoim konkursem to sam nie wybierałem zwycięzców tylko zrobiłem PW do której dodałem Omka, Wredną, Zava i chyba kierzka (nie pamiętam już kto był) i to oni typowali swoją kolejność a ja tylko podliczyłem ich głosy i tyle

I macie gówno do powiedzenia, nikt wypowiedzi GM'a/Admina nie bd sobie tak poprostu podważał, chyba że chce permika <3

aha, teraz po prostu kryjesz sobie dupe...

Max zmieniasz się, tyle w odpowiedzi na twoje PW

żeby nie bylo że offtop to podtrzymuje że niewypał :>

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Omek

Ja jestem neu.

Po tym co widziałem na tym snd to większość userów to nie wychowane dzieci.

Jak to ogarniesz będzie super, nawet sam mogę zagrać :)

Napisał to 14nasto latek !!

Max jest najlepszy z najlepszy i tyle w tym temacie !!

Konkurs nie wypał

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Napisał to 14nasto latek !!

Max jest najlepszy z najlepszy i tyle w tym temacie !!

Konkurs nie wypał

Jeszcze się nie odbył, więc skąd wiesz, że nie wypał ?Ok, czekamy na 75 głosów i topic close. Jak coś czekajcie i wyczekujcie info ;pModków oraz Kidów proszę o zamknięcie topik'a po 75 głosach i poinformowania mnie o tym

9368_gold.png

Opublikowano

Dawajcie już ten konkurs, bo chce wygrać.

Chciałbym, aby było jak kiedyś, że będę z 1LennyPL i tym razem nie będzie pierdolonego walkowera. :)

Co prawda ostatni raz w CA grałem na zeszłych wakacjach, ale skill chyba zostal :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Jeszcze się nie odbył, więc skąd wiesz, że nie wypał ?Ok, czekamy na 75 głosów i topic close. Jak coś czekajcie i wyczekujcie info ;pModków oraz Kidów proszę o zamknięcie topik'a po 75 głosach i poinformowania mnie o tym

Informuje cię że temat zamykam jest 75 głosów ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...