Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki z micro polecacie ?

Flinn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, polecilibyście mi jakieś dobre słuchawki z mikrofonem w dość rozsądnej cenie? Mój budżet to około 100 zł, chcę takich, które będą w miarę porządnie wykonane i długo będą mi słurzyć, wymieńcie ich wady i zalety, pozdrawiam :).

Opublikowano

Dobra, poczytałem trochę w necie o tych słuchawkach i nie mam żadnych zastrzeżeń, chociaż mogłyby być trochę tańsze, dzięki za radę, jak ktoś zna coś trochę tańszego i dobrego to niech napisze.

Opublikowano

Polecam CI te:

http://allegro.pl/sluchawki-plantronics-gamecom-367-z-mikrofonem-fv-i2339716124.html

Sam je używam i powiem szczerze "SŁUCHAFONY JAK DZWONY"

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Plantronics GAMECOM 367 - mam od półtora roku i wciąż są w idealnym stanie (oczywiście nie rzucam nimi o ścianę :P)

Jakość dźwięku zarówno z słuchawek jak i z mikrofonu są bardzo, ale to bardzo dobre ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Senki HD 201 + mikrofon za 10 zł :)

Poszukaj sobie w moich postach recenzji. Zrobie może taką Vlogową, bo coraz więcej tych pytan jest

f.png

Opublikowano

Dobra, dzieki za pomoc, jednak jest jakas alternatywa dla Creative, oczywiscie lajki dla wszystkich, zamykam ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...