Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] battlefield playe 4 free

*_VenglaS_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj pobieram już 3 raz bfp4f i przerywa mi niekiedy z powodu rozłączenia netu i jak włączam od nowa to nie ściąga się od momentu przerwania tylko od początku i mam do was takie pyt. nie da się ztorrentować tego bf'a albo pobrać w jakiś inny sposób ?

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Googlus, nie będzie to działało. Sam próbowałem u kumpla wgrać tak BF'a ale nic z tego, pobierał na nowo. Ten "ściągacz" to dziwny jest jakiś i tyle.

Topic:

Spróbuj jak np. idziesz do kumpla czy do szkoły to wyłącz wszystkie programy biorące neta, potem włącz tego ściągacza BF'a i możesz iść a to się będzie ściągało i nie przerwie - bo programy co mogą Ci zeżreć neta nie zeżrą go, bo nie mają jak ! :)

Też miałem tak kilka razy, że pod sam koniec padł mi net i musiałem od nowa, ale warto było czekać na darmowego BF'a :)

Opublikowano

Jeśli ktoś ma blueconnecta możesz pożyczyć ;d

Jeśli rozłączy to znaczy że to problem na komputerze.

Opublikowano

Spróbuj na Mozilli a najlepiej na Internet Explorerze.

Miałeś wcześniej BFp4f zainstalowane? usuń folder gry z Moich Dokumentów.

Opublikowano

Da rade bez ściągania jeśi kumpel ma to kopiujesz pliki i wstawiasz na swojego kompa i najważniejsze

Stwórz plik .reg (np. notatnikiem, otwierasz notatnik i zapisujesz go jako "zapisz plik jako typ: wszystkie pliki | nazwa pliku: witam.reg")

skopiuj poniższą zawartość:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Play4Free]

"Installation Dir"="C:\\Program Files\\EA Games\\Batlefield Play4Free"

"Language"="EN"

Odpal plik. (zauważ że w tym kodzie wyżej jest podana scieżka do gry, ja osobiscie mam folder standartowy ale jak masz inny to zmień bo inaczej nie zadziala)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...