Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[www]Strona pod serwer

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się podoba, aczkolwiek troche zle elementy poukładane. Chciałbyś sprzedać?.

To sprzedać?!

Jakbym miał robić takie coś ludziom... to Bill Gates by mi baterię z komórki lizał by doznać mojego bogactwa (wiele projektów w któtkim czasie za hajs, nawet marny = w pizdziu hajsu).

Strona monotoniczna, amatorska, lecz.... NIE JEST NAJGORZEJ w porównaniu z wieloma projektami użytkowników amatorów tego forum.

Popraw trochę dobranie kolorystyki i rozmieszczenie elementów (poczytaj o budowaniu stron w tym kierunku).

Weż sobie hosting np http://000webhost.com bo reklama ci burzy też stronę.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Właśnie wiem, że jeszcze wiele poprawek. Możecie powiedzieć co robię, źle i co poprawić? Myślę, że strona będzie skończona do poniedziałku/wtorku. Wtedy prosiłbym was o ponowne ocenienie. Oczywiście macie lajki.

Edit:

Jak wygląda kolorystycznie? Czy kolory są chociaż dobrze dobrane?

Żeby nie było szablon koduję dla siebie tzn. nie jest przeznaczony do sprzedaży. Może kiedyś.

Opublikowano

Nie jest źle jak na lajka, tylko zawsze zastanawia mnie dlaczego większość osób, które stawiają jakiekolwiek forum, serwer określają się mianem "najlepsze". Jakoś mpc ma tyle lat, przerasta nie jedno forum, a jeszcze nie określiło się "najlepszym forum".

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...