Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grzyby.

dawcioxp1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zauważyłem, że nie którzy gracze mają po 2000 - 3000 + Grzybków.

Lookałem u Grzybiarza i 500 grzybów kosztuje 100 zł i czy oni wydają tyle kasy na S&F, czy jest może jakaś bardziej opłacalna forma zakupu Grzybków ?

Opublikowano

znam gościa co ma 20 000 grzybów i wygrał je u hazardzisty, na początku miał 150

używałem jego "sposobu", z poczatku miałem 80, doszedłem do 150 w krótkim czasie i wszystko przegrałem ; p

Opublikowano

up.

Bez grzybów do TOPKI nie zajdziesz, bo jak Ty robisz 1 awkę dziennie a ktoś robi 1 cała + 10 piwek + lochy bez ograniczeń + ataki bez ograniczeń ?

skpUo.png

Opublikowano

Na 4 tygodnie czyli ok. Miesiąca starczy 10x28+50+60=390 grzybów, czyli ,mniej niż 100 złotych. Z tyloma grzybami można się spokojnie utrzymać w topce. Masz wtedy codziennie gryfosmoka, 3 awki i nieśmiertelki. Czasem jeszcze dojdzie zakup artefaktu w zbrojowni/gabinecie magii, a na nowych serwerach rozwój gildii. Jednak 500 grzybów czyli 100zł miesiecznie spokojnie starczy

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...