Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SRH] Godmode poajzdu samp

DeJot96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam dowolnego rodzaju moda , może być to trainer, Cleo, czy też jakiś inny mod. Mój mod ma posiadać funkcje niezniszczalności pojazdu, może posiadać więcej funkcji, ale takich, które nie uruchomią się przypadkowym naciśnięciem klawisza. Najbardziej to bym chciał aby to był s0beit, który będzie zmodyfikowany i posiada tylko funkcje god'a. Potrzebuje takiego mod'a ponieważ gram na serwerze, na którym jest zajebiscie dobry anty cheat, a god mi potrzebny, bo części do auta są drogie i z kasy co zarabiam wszytsko przeznaczam na części i aż się odechciewa grać. Z góry dziękuje za wszelką pomoc, jeśli było by coś napisane chaotycznie to chętnie wytłumacze jeszcze raz.

Pozdrawiam

Weteran
Opublikowano

A nie możesz po prostu wgrać cleo z funkcja naprawy pojazdów ? lub wgrać sobieta i tylko używać god mode

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

No to tak miałem takiego cleo, ale jak dobrze stwierdziłeś ów mod naprawaia pojazdy, a za to jest ban. Nie potrzebuje programu, który naprawia tylko, który daje niezniszczalność. A s0beita nie mogę używać, bo przypadkowo nacisne guzik "1" i dostane bana za wymuszoną naprawe i dużo takich fucnkcji w ów modzie jest.

Opublikowano

To staraj się ich nie wciskać. Trainery w SA:MP nie działają, pozostaje jedynie v0gelz i s0beit. Spróbuj pobrać pierwszy cheat, który wymieniłem - tam bodajże jest opcja włączania godmode dla pojazdu i nie jest taki irytujący jak s0beit w pewnych przypadkach. Jeszcze jedno pytanie, na jakim serwerze grasz? Chodzi mi o typ, RP czy DM?

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Role Play. Już sobie poradziłem jako tako, wziąłem w konfiguracji s0beita dałem wszytskie funkcje na F2 oprócz god'a i Panic keya. A F2 na wszelki wypadek wyjąłem. Dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...