Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Proszę o radę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać dzisiaj klient dzwonił do mnie i się zapytał ile by kosztowała strona zapytałem się jego co miało by być na tej stronie i on by chciał mieć taką stronę jak lotek że kupuje ktoś jakiś kupon płaci za nie go i on dopiero wysyła ten kupon do kogoś

I moje pytanie ile za takie coś wziąść bo jest z tym dużo roboty nie zrobię mu tego w tydzień bo każdy z nas wie że przez tydzień takiej strony się nie da zrobić bo trzeba ją zabezpieczyć itp

I ile wziąść za takie coś ???

Opublikowano

To przecież zależy od Ciebie. Ile pracy w to włożysz, czasu, jak to będzie wykonane...trudno będzie tak to na oko wyceniać, nie widząc nawet efektu końcowego..

Opublikowano

Tak ale same zabezpieczenie ile czasu się spędza .... tak myślę koło 1000zł za to wszystko , bo pracy na pewno to pójdzie trochę

Opublikowano

Zrób jak uważasz. Ja bym Cię nie wziął, bo nie podchodzisz profesjonalnie do sprawy...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

oferjuesz strony jako firma/osoba prywatna a nas o ceny pytasz przecież to twoja branża :) my powinniśmy ci takie pytania zadawac :)

taka strone fachowiec robi w moment przecież loteria na www to nic trudnego dla osoby która tym sie zajmuje ja w tym nic trudnego nie widze

ja bym walnał 700 zł jeżeli prosta graficznie (w zalezności od ilości podstron i dodatków jakie zażyczył )

fffffffa.png

Opublikowano

Właśnie że on chce żeby na tej stronie było logowanie do 50 osób i te 50 osób kupowało tą loternie nie bez rejestracji tylko z rejestracją grafikę nie chcę jakieś tam łatwej tylko te kuponie i coś tam ma być napisane na tych kuponach ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...