Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aliquid team - Decode eaccelerator!

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudno szkoda Co się chwalicie palka wam stanęła ?? :P ja bym wolał już te stawianie na vps niech się ludzie męczą a nie.VPSY nie są takie znowu drogie a na WWW można liczyć na dosy :)

Zresztą jak odkoduje ktoś to to potem bd kijowo jak team innogames was chyci

Opublikowano

Co to za problem zdekodować eaccelerator? Po co Wam 3 osoby do dekodowania? Ja sam w ciągu godziny napisałem dekoder. Plemiona są kodowane starą wersja która praktycznie nie stawia oporu przy zdekodowaniu. Jak dla mnie to się cieszycie tym jak dzieci zabawą w piaskownicy.

Opublikowano

Tylko nikt nie chce rozkodować silnika. my nie dekodujemy całości i dla wszystkich. dekodujemy tylko co nam jest potrzebne. ew. damy dekoder. jeżeli ktoś chce to se sam zdekoduje.

jeżeli chodzi o krzemila. nie wiem jak on to zrobił. ale jak posiadał paladini to zakodował events.php i wojska się bugują. dlatego też szukamy sposobu do rozkodowania.

Ed. PleSX może dałbyś mi jakieś wskazówki jak go zrobić, bo narazie to doszliśmy do 2 części dekodowania

Górnego html za pomocą gzuncompresa i dolnego za pomocą zakodowanych podwójnie plików :P (zakodowany plik zakodowaliśmy jeszcze raz, oraz spróbowaliśmu go rozkodować) tak wyszło nam ok. 50-60 % php

to jak PleSX pomożesz nam?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Trudno szkoda Co się chwalicie palka wam stanęła ?? :P ja bym wolał już te stawianie na vps niech się ludzie męczą a nie.VPSY nie są takie znowu drogie a na WWW można liczyć na dosy :)

Zamknij jape bo mnie denerwujesz nie znasz się to komuś odradzasz ?

Chłopaki zajebista robota czekamy na cały silnik :)

krycha1996: spam + obraza (blokada pisania na 24h)

Opublikowano

krzemil czymaj jedna strone co ? bo to tylko wkurwia raz kurwa na tak raz na nie czymaj sie do chuja jednej strony dzieki i sory za wuglaryzmy ale przy nim inaczej sie nie da .

krycha1996: warn za spam

Opublikowano

Chwilowo zamykam. Ochłońcie a ja w tym czasie powarnuję.

Otwieram. Poleciały 3 warny, lecz mogło więcej. Następnych postów nie bd. "olewał" tylko od razu warnował (oczywiście tych niezgodnych z regulaminem)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ten silnik to są przepisane css i skrypty na stary mój slink. Jak skończę to udostępnie muszę jeszcze kilka skryptów napisać do nowych funkcji.

Opublikowano

plesx słuchaj napisz na pw chętnie bym pogadał o eacceleratorze

krycha1996: A ty do niego nie możesz napisać? Warn za spam

Proszę o zdjęcie warna. kolega ma pełną skrzynkę i pisze że nie można wysłać wiadomości!

krycha1996: sprawdziłem... Zdejmuję

--- Połączono --- krycha1996 ---

Jest ktoś kto chciałby nam pomóc? w tworzeniu owego skryptu?

Sorry za dublle.

Opublikowano

Cóż jeżeli chodzi o dosy. fakt przy tobie każdy jest na nie narażony.

ad tematu

@ref. nadal szukamy kogoś do pomocy

Opublikowano

Ten silnik to są przepisane css i skrypty na stary mój slink. Jak skończę to udostępnie muszę jeszcze kilka skryptów napisać do nowych funkcji.

Tak tylko z czystej ciekawości i zainteresowanie silnikiem... jak idą prace?

Opublikowano

Wziąłem na tapetę silnik 7.1. Naprawiam wszystko jak skończę zajmę się css 8.0 pod ten silnik.

Opublikowano

W sumie najrozsądniejsza decyzja. Roland mimo wszystko dał solidne podstawy pod dobry silnik. ;)

Zdaję sobie sprawę, że na efekt finalny prac będzie pewnie trzeba długo poczekać, ale myślę, że warto! Powodzenia i trzymam kciuki!

Opublikowano

Wziąłem na tapetę silnik 7.1. Naprawiam wszystko jak skończę zajmę się css 8.0 pod ten silnik.

Mozna wiedzieć kiedy planujesz udostepnic silnik? Bylbym bardzo zainteresowany!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...