Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozstrzygnięcie konkursu na najstarszego screena z MPCForum.pl

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

konkursu na najstarszego screena z MPCForum.pl

A wygrywa ten "najładniejszy". Brawo - czapki z głów.

Mimo wszystko GZ dla autora za "wygranie" konkursu.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

gratzz, ale konkurs beznadzieja, miałbyć na najstarszy, takim sposobem to wygląda trochę jakby był ustawiony Oo.

Opublikowano

Nie ma to jak napisać konkurs o jednym, a wyłonić zwycięzcę na zupełnie innych zasadach.

Co z tego, że większość była z archive.org, trzeba było to przemyśleć pisząc temat konkursu. ;)

Administracja jak zwykle mnie zadziwia :D

EMPTY :C

Opublikowano

Jestem mile zaskoczony, nawet nie liczyłem na zwycięstwo. Oczywiście cieszę się z nagrody, ale też uważam, że moja wygrana jest nieco niesprawiedliwa w stosunku do innych urzytkowników, któzy wstawiali SS'y starsze od mojego. Moim zdaniem to oni powinni wygrać konkurs zatytułowany "Najstarszy screen z mpc". No, ale jak wiemy o tym decyduje Administracja i my tego nie zmienimy.

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Wygrał konkurs najlepszy dla nas i najbardziej związany z tematyką forum. Nie wszystkim musi się to podobać. Większość z Was czuje się pewnie poszkodowany, ale mamy masę innych konkursów, gdzie też można coś wygrać. Często jest tak, że potrzeba dużo dużo szczęścia, żeby dostać nagrodę. Tutaj wygrał

VistonEr, następnym razem będzie ktoś inny.

Opublikowano

@Up gdzie masa konkursów?

eh,zmiana zasad na koniec,gratz umyslu...

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@Up gdzie masa konkursów?

eh,zmiana zasad na koniec,gratz umyslu...

Masz na stronie głównej info o bieżących konkursach. Na pewno też w niedalekiej przyszłości się pojawi coś nowego ;) Trzeba po prostu być i patrzyć. Niestety nie ma nic za darmo. Trzeba też się wykazać jakąś wiedzą bądź teraz kreatywnością i umiejętnościami, by coś wygrać.

Opublikowano

Seldku tu nie chodzi o to że ktoś nie umie przegrać ja nie brałem udziału w tym bo miałem wtedy bana.

Ale też widzę że to było jakieś dziwne bo nawet tytuł tematu mówi że NAJSTARSZY screen a nie najbardziej cheaterski.

O to sie ludziom rozchodzi i mają racje.

Opublikowano

Seldku tu nie chodzi o to że ktoś nie umie przegrać ja nie brałem udziału w tym bo miałem wtedy bana.

Ale też widzę że to było jakieś dziwne bo nawet tytuł tematu mówi że NAJSTARSZY screen a nie najbardziej cheaterski.

O to sie ludziom rozchodzi i mają racje.

Nikt nikomu nie dogodzi. Jasne najstarszy. Ale też jeżeli bierzemy wszystko pod uwage, to jest to najstarszy screen jaki posiadał VistonEr, a co za tym idzie idea konkursu nadal została zachowana. Czasem trudno jest przegrać, jednak na MPC dużo się teraz dzieję. Dla wszystkich poszkodowanych niedługo pojawi się info odnośnie mojego mini eventu, gdzie KAŻDY coś wygra. Tak jak ostatnio, tylko tyle, że teraz nie będzie cofki na forum, także wszystko zostanie w przyrodzie ;-)

Opublikowano

Nikt nikomu nie dogodzi. Jasne najstarszy. Ale też jeżeli bierzemy wszystko pod uwage, to jest to najstarszy screen jaki posiadał VistonEr, a co za tym idzie idea konkursu nadal została zachowana. Czasem trudno jest przegrać, jednak na MPC dużo się teraz dzieję. Dla wszystkich poszkodowanych niedługo pojawi się info odnośnie mojego mini eventu, gdzie KAŻDY coś wygra. Tak jak ostatnio, tylko tyle, że teraz nie będzie cofki na forum, także wszystko zostanie w przyrodzie ;-)

To ja dam najstarszy screen jaki posiadam i też dostanę golda? :<

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Pierdole że tak powiem seldek ale dowaliłeś czyli jak noobek co się zarejstrował po hacka do metina dzisiaj da screena z dziś to dostaję blue jak go da do konkursów. Ta masa konkursów to tibia i metin nie widzę masy. Administracja nie umie prowadzić konkursów więc niech się za to nie bierze bo będzie jak z goldami, o 18 start a już o 16 wyniki. Pzdr.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ale też jeżeli bierzemy wszystko pod uwage, to jest to najstarszy screen jaki posiadał VistonEr, a co za tym idzie idea konkursu nadal została zachowana.

Aha, czyli wystarczyło zrobić screena i dopisać "najstarszy screen jaki posiadam" - idąc waszym tokiem myślenia. Pogrążasz się. Bądźcie konsekwentni w tym co mówicie i piszecie. To nie jest płacz tylko niezadowolenie z waszego profesjonalnego podejścia, sam zresztą nie brałem udziału, bo jest tu na pewno dużo więcej osób, które więcej przeszli - w końcu to był taki konkurs dla elity, jak rzeka temat, a tu się okazuje, że zawody wygrywa kolo z końca 2k10, nic do niego nie mam, screen elegancki.. no ale chyba nie o to tu chodziło :>

EMPTY :C

Opublikowano

tam w ogóle mpc nie widze. jedynie kawałek tworzenia tematu; szkoda też,że screen nie jego,ale akurat o tym kokosz wspomniał - mogły być nie twoje ss.gratz Vistoner

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

tam w ogóle mpc nie widze. jedynie kawałek tworzenia tematu; szkoda też,że screen nie jego,ale akurat o tym kokosz wspomniał - mogły być nie twoje ss.gratz Vistoner

A skąd wiesz czy nie jego? Może na tamto konto miał bana lub zapomniał passów do konta.

Nigdy nic nie wiadomo ;)

Opublikowano

Znow nie fair.. Zdecydujcie się, albo przemyślcie to o czym piszecie.. Screen Najstarszy czy Najbardziej cheaterski? właśnie..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Konkurs na najstarszy screen z MPCForum.pl , a teraz nagle najbardziej "cheaterski'? Nie sprawiedliwe to jest wobec innych uczestników konkursu , ale dobra , wygrał niech ma ;P więc gratulacje dla zwycięzcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...