Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]

el'greco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam whiteLight. i moj problem wyglada tak ze gdy gram na pro, w ogole nie ma anic wh ani ten aim nie działa tak jak chce mam jakies cfg chyba takie mniej wiecej powinno byc ale nie mam ani radaru no po prostu nic, włączam cos tam czasami zaskoczy. a sam nie jestem to ustawic bo jestem slaby w te klocki. prosze o pomoc.

Opublikowano

nie wiem byc moze nie masz ustawionych dobrze komend. przede wszystkim wpisz do konsoli /wl_ i nacisnij TAB, jesli wyskoczy ci lista komend to znaczy ze bot sie zaladowal wiec mozesz teraz pozmieniac te komendy jak chcesz (aimbot, wh itp)

PS. radar wL jest bez sensu, o wiele przydatniejszy jest zwykly radar ET.

Opublikowano

co najlepsze wchodze na serwer bez tzaca dziala wszystko,wchodze na serwer z Tzac nie dziala mi ani wh nic..o co z tym chodzi :>

Opublikowano

co najlepsze wchodze na serwer bez tzaca dziala wszystko,wchodze na serwer z Tzac nie dziala mi ani wh nic..o co z tym chodzi :>

Bo Tzac to antycheat więc zapomnij o działaniu czita :P

Po wejsciu na serwer wpisujemy w konsoli-tylda [klawisz pod esc] (wystarczy wpisac raz na każdym z modów)

przed wl dajemy /

ja mam tak

/wl_aimbot 1

/wl_autoaim 0

/wl_autofight 0

/wl_autoshoot 0

/wl_aimkey 2 2czyli prawy myszki wtedy po wejsciu na serwer MUSISZ ! wyłączyc funkcje prawego myszki w grze czyli

esc/options/controls/switch to alternate (jest mouse 2-wiec daj cos innego )

wtedy grasz normalnie a bota wlaczasz wciskając prawy myszki+strzał albo strzelasz w goscia i naciskasz prawy myszki

możesz dac /wl_aimkey 1 wtedy tylko naciskasz strzelanie a bot robi reszte ;)

/wl_killspam 0

/wl_sounds 0

/wl_radar 0 (radar po prawej u gory ja nie stosuje ;) wiec jest 0-off

/wl_wallhack 0 ta opcja ci nie zadziala czyli bedziesz mial caly czas wlączonego wallhacka ;)w poscie jest napisane dlaczego ..

enjoy ! :P

pełny spis komend , oraz link do spisu dostępnych klawiszy w poście http://www.mpcforum....z-cheaty-do-et/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...