Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Strasznie lagujący się warrock

lukasz.och

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po zmianie platformy w PC zauważyłem, że Warrock strasznie mi się lagguje po mimo internetu 6Mb/s.

Posiadam płyte gigabyt G41MT-D3

procesor Intel D945 (2x3.4Ghz podkręcone do 4.25)

Ram 2GB firmy goodram w jednej kosci

karte graficzna GeForce 7600 GS

Po kupnie tego sprzętu Warrock strasznie sie laguje i to na każdym serwerze mam ping dosłownie 999.

Dupleks na karcie mam ustawiony na 100mb full dupleks

Może coś jest w ustawieniach??? Proszę o pomc.

Opublikowano

Dziwię się że płynnie Ci chodzi, bo masz strasznie mało RAM i słaba karta graficzna. Ale tu nie o to chodzi.

WarRock laguje przez swoje kozackie serwery. To nie jest twoja wino, czasem po prostu są przeciążone serwery, co jest powodeł dużego opóźnienia w grze. Nie martw się, to jest jest wina twojego sprzętu.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Tu nie chodzi o sprzęt, bo twój problem to jest opóźnienie wykonanych rzeczy w grze - czyli lagi. Chyba, że masz problem, że bardzo Ci się tnie owa gra. Jeśli tak, to zmiana sprzętu pomoże.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie prawda. Ja mam 9600gt , 3gb ramu i mi też laguje. Mogę powiedzieć, że serwer WRPSP nie laguje na full rozdzielczości i grafie. To musi być wina WR'a Int.

1365881062-U68160.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dokladnie ten sam problem.Mialem starego asusa i wszystko cacy.A teraz kurwa sony vaio win8 takie lagi ze chyba gorsze niz na viscie bussines.I nie wiem o co cho.

prosze o pomoc

za pomoc poleca lapki.

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...