Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pierwsze kroki w świecie LC - szukam pomocy.

Shao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chodzę do 3gim. Jak wiadomo, kończą nam się testy. Będziemy mieli w szkolę labę - co ja będę się oszukiwać. Trzeba sobie znaleźć zajęcie na wieczory. I tak, zainteresowała mnie ta gra. Nie wiem czemu, spodobała mi się. Chcę w nią aktywnie grac, tylko ściągnąłem ją, odpalam i tutaj tyle klas, zielonego pojęcia nie mam co i jak. Więc szukam osoby, które mi po krótce objaśni co i jak, bo z poradników wiadomo, nie wszystko można wyczytać, nie wszystko się dowie. Nie musi być aktywna, żeby raz za czas mi napisała np. na gg, co trzeba zrobić jak będą wątpliwości, słyszałem o PU, głowa mała. Więc czekam i dzięk i: D

Opublikowano

rycek jest jedną z najlepszych postaci dużo obrony atak też , mocne skile . tytan atak dużo życia i obrona też . Zaklin może sie przemiać w demona na atak i ducha rycerza na obrone . To tak w skrucie poszukaj poradników o postaciach . Z pewnością pobrałeś globalnego clienta , nie polecam tam grać zacznij grać na privatnych serwerach . Poczytaj tutoriale , co i jak robić . W grze poszukaj gildi tzw . Grupa czy Team oni cię na pewno wesprzą . Ja kończe grać w lc bo pvp jest na maksa zjebane , nie to co w wowie walczy sie przez 10 min . Jeśli chcesz żebym Ci odp na jakieś pytania pisz.

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Napisałeś mi ogólnie, o postaciach. Ale jak zarobić? Jakie ekspowiska polecasz? I tak dalej - mówię, poradniki to straszna lipa jak dla mnie.

Opublikowano

Zarobić na początku musisz poprosić kogoś żeby dał ci 1kk czyly 1 mln Kupisz poty na życie i zbroje i ważna rzecz jak wejdziesz do gry jak na dole masz pasek zadań to masz tam support czy coś w tym stylu tam wybierasz mistrza , i gdy osiągniesz 20 lvl dostaniesz mocną broń. Jak zrobić zbierasz niebiańskie kamienie takie co świecą się na żółto są bardzo drogie oraz esencje umiejętności i zdobyczy .

Możesz zbierać zbroje i bronie tzw drob która sprzedajesz u npc npc to taki gość co tak stoi , tylkko możesz sprzedać u takiego npc co np on sprzedaje poty na życie zbroje bron tzw eq

last chaos to nie tylko exp musisz zdobywać też punkty umięjetnosci czyli PU które przeznaczysz na skile pasywne i bojowe , jest tez pvp jak w wielu mmorpg

Nigdzie nie wyczytasz jak nauczyć się grać w last chaos, możesz tylko przybliżyć wiadomości gdy czego nie wież lub potrzebujesz pomocy

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Shao.

Wiadomo pierwsza postać nigdy nie będzie tą ostatnią i tą idealną zrób jakąś obojętnie jaką postać i ogarnij grę dojdź do jakiejś gildii niech ci pomogą opowiedzą o Świecie Iris Jestem pewien że sobie poradzisz

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Pamiętam jak graliśmy z kumplami, jak zdobyło się smoczka - człowieku, napieprzaliśmy w to całymi dniami :P. Jednak z czasem nam się znudziło, jak wszystko w tych czasach.

98763533515051689628.png

Opublikowano

To musisz poszukakać aktywnej gildi :)

Pomogłem daj Like

Opublikowano

@up : widać ktoś tu grać nie umie i nie wie jak się teraz sprawy mają :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano
A ja nie polecam ani katharu ani ibresu. Polecam prywatny serwer destinylc. Na polaku g***o osiągniesz.

Jestem na tak i na nie Jeśli chcesz coś osiągać i pobawić się grą polecam priv Ale jeśli chcesz się namęczyć włożyć trochę kasy żeby coś osiągnąć polecam LC PL Nie jest najgorsze Poprostu jest dla ludzi o silnych nerwach Sam grałem na LC PL mam 2x 96lvl i 2x 99 lvl ale nie mam czasu grać tam dalej więc przeniosłem się na LC 777

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Generalnie na początek Twojej przygody z LC polecałabym pograć na jakimś privie aby zapoznać się z grą i jej możliwościami. Potestować profesje i klasy. Osobiście wolałabym grać na globalu, bo uważam, że to dużo ciekawsze i fajniejsze ale niestety nie mam czasu. : )

Opublikowano

Dokładnie tak jak up Jak masz czas siedzieć zostawić kompa ze stoiskiem na parę godzin afk To zagraj na PL Jeśli chcesz się pobawić i szybko coś osiągnąć graj w priva

Mój komputer:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...