Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Call of Duty Black Ops Cena.Empik Media Markt itp.

kubikolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie w jakiej cenie jest teraz Black Ops ? W tych sklepach które wymieniłem w tytule tamatu bądź innych.Mieszkam w takim miasteczku że żadnego z w/w sklepów nie ma... (zachodnio-pomorskie).A chcem kupić Black Ops'a drógi raz gdzy pierwszy ukradł mi jakiś d*bil i grał na cheatach VAC to wykrył i mam zbanowane konto pewnie a do tego nie moge sie zalogować .Więc z tąd moje pytanie

W Empiku jest za 84.49 czy jakoś tak. Nie wiem może jest gdzieś taniej. :)

A i jeszcze czy można gdzieś dostac DLC w sklepie czy tylko zostaje opcja ze Steamem ?

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

w sklepach jest drogo sam zaplacilem w empiku za MW2 tydzien temu 99,99 zl a tu za 74 zl masz gre w ciagu 48 godzin

a co do DLC tylko na Steam można je kupic

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w tesco kupilem za 49 zl zapraszam tam ;]

MW3 kosztuje tam ok 115zl jak cos

Minecraft Nick : CandyPL

Cs 1.6 Nick : *WE#ST*

Metin2 PL : Nexo864

24eyn1e.jpg

Sygna by Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w tesco kupilem za 49 zl zapraszam tam ;]

MW3 kosztuje tam ok 115zl jak cos

Tu sie najbardziej oplaca z tego co czytalem ...

Pewny zakup i jak tanio.

Internetowi juz nie ufam . Kupilem na allegro cs steam nie doszedl mi pffff. Kup ^^

24eyn1e.jpg

Sygna by Cristiano.

Opublikowano

nie rozumiem cie gosciu chcesz tanio kupic gre nie masz w okolicy sklepow zeby znalezc?? podalem ci ja i kolega oferty sklepow u mnie masz za pobraniem wiec placisz dopiero jak kurier ci paczke przywiezie a nie przez neta i konto bankowe

Opublikowano

Też mieszkam w zachodniopomorskim (szczecin) i gry najtańsze są w media markcie (bo empik dorzuca sobie 15-20zł za reklamy itd). W realu też kiedyś był black ops ale to w premiere, ja wtedy kupiłem za 99zł.

Opublikowano

Chłopie o CD Key'u nawet mowy nie ma... Ja kupuje gry w edycji pudełkowej :) Lexus jak jeszcze grasz w Black Ops'a to dodaj mnie na Steam kubik36066 to sobie pogramy :)

1875979175.png
Opublikowano

Czlowieku napisalismy Ci . Sklepu nie masz ..... No-Life 2h i znajdziesz jak nie wiesz gdzie jest sklep

Moze w spozywczaku kupisz jak nie wiesz gdzie kupic gre.

Temat jest do zamkniecia .

24eyn1e.jpg

Sygna by Cristiano.

Opublikowano

Może zakmniesz morde co ? Nic nie wniosłeś i Einsteinem też nie jesteś bo kilka postów temu napisałem cytat "Nie rozumiesz mnie,a zresztą już nie ważne dzieki wszystkim za pomoc".

A od zamykania tematu są moderetorzy młotku ...

1875979175.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...