Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fabuła Black Ops'a

Gość Pexiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to trapi mnie jedna myśl.

Godzinkę góra dwie temu skończyłem kampanię Black Ops'a która bardzo mnie zadziwiła. Mianowic czy Reznow był tylko w głowie Masona, czy jak ?

Bo niby go złapali w tej misji z żółtkami. >,<

Ogółem Mindfuck.

Proszę o wytłumaczenie.

Opublikowano

W tej misji z zoltkami przeniosles sie w czasie do momentu w ktorym uciekales z wiezienia. Na koniec tej misji Reznov zmarl i na kolejnych pojawial sie tylko w glowie Masona.

Opublikowano

Reznov zginął w momencie, gdy uciekałeś pociągiem, po ucieczce z więzienia. Mason nie mógł sobie z tym poradzić, więc wyobraźnia płatając mu figle, 'zrobiła' mu Reznov'a w głowie- a wszystko co robił 'niby' Reznov- było robione przez Mason'a,, Dlatego bodajże przedostatnia misja była taka, a nie inna ;)

Opublikowano

Dobra dzięki wszystko już jasne, ale jeszcze jedno. Bodajże Reznov był blokadą w głowie Masona, prawda ? W sensie, Mason miał zabić prezydenta,a coś tam było, że jakaś blokada nie wiem. Wytłumaczy mi ktoś jeszcze to ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reznov pomógł bardzo Mason'owi , opowiedział mu o Zdradzie Dragovicha . Kiedy zabrali Mason'a w celu zrobienia mu prania mózgu , wpoili mu do głowy , że jest stworzony po to , aby zabić prezydenta . Reznov zaprzestał temu , bo wiedział o ich planach . Reznov stał się "Bogiem" dla Mason'a . Reznov oszukiwał każdego , nawet Mason'a . Dlatego Mason nie zabił prezydenta . Gdyby mu tego nie zrobił , to zapewne Mason zostałby skazany na śmierć , za morderstwo prezydenta .

22fu7of2onif.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na workudzie jak uciekales z reznovem on zginal na koncu

a potem okazalo sie ze zrobili masonowi pranie mozgu i pojawial sie tylko w jego glowie :D

LOL

nie kumasz przejdz jeszcze raz i czytaj uwaznie :)

bo mama Black Opsa 2 nie kupi

THEVAMPIR542.png
Opublikowano

@Up

Po co odkopujesz temat ? Może ty nie kumasz i Ci tatuś ani mamusia nie kupią pacca do tibi ?

Wg mnie można close..

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...