Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z zalogowaniem sie na vindictusa

UczonYneedHelP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec dopiero co sciagnolem gre i wszystko pieknie poustawialem sobie w opcjach na najmniejsze detale zeby ladnie smigalo itp zadowolony caly bylem ze pogram i wchodze na vindictusa biore start game i mi pokazuje ze jestem niezalogowany na stronie (tzn wyskakuje mi okienko z takim napisem) probowalem wchodzic do gry i ze strony i z pulpitu za kazdym razem logowalem sie na strone niemam pojecia o co chodzi moze ktos wie jak mi pomoc bylbym bardzo wdzieczny

a dokladnie jesli chcecie wiedziec co mam napisane to wyglada to tak

"account authentication has failed

please try again after logging in through the website"

a po chwili wyskakuje nastepne okienko z napisem

"response from server delayed

you cannot to the game right now please submit a customer service ticket on the website"

P.S.

pisac czy ktos ma jakas gildie to sie chetnie podepne bo male wprowadzenie by mi nie zaszkodzilo i gra z kims jest o wiele przyjemniejsza niz samemu a i serwer narazie bez znaczenia bo jeszcze sie zalogowac nie moge chyba ze jak juz raz wybralem west to musze na tym koncie koniecznie tam grac niemam pojecia jak dziala to w tej grze ale mniejsza o to

Opublikowano

probowalem tylko z mozzili zaraz sprubuje z explorera i napisze czy pomoglo jesli tak to bede ci wdzieczny ; D

1 proba na explorerze nie dziala instaluje google chrome moze zatrybi najwyzej zdesperowany jeszcze opere oblookam ; P

2 proba na chrome niestety tez nic sciagam opere

3 proba na oporze tez nic nie daje ja niewiem juz bo na operze loguje sie na stronie odpalam play z tamtad i nic nie pomaga a pozatym wogole sie nie wlacza klikam na serwer zeby wybrac i niestety komputer stoji w miejscu przez 10 min nic nie scina nic sie nie dzieje jest tak jak bym nic nie dotykal

chyba ze to czy przegladarka jest ustawiona jako przegladarka domyslna ma jakies znaczenie ale watpie w to no ale jesli sie myle to prosze mnie poprawic ; P

robilem takze reinstal calej gry niestety tez nic nie dalo

ma ktos jeszcze jakis pomysl albo ty beliar masz cos jeszcze do zaoferowania?

Opublikowano

moge napisac do supportu tylko mialbym jeszcze prosbe zeby ktos mi podal jeszcze gdzie moge sie z nimi skontaktowac jakis e-mail albo strona bylbym wdzieczny bo te maile ktore przychodza pewnie sa wysylane automatycznie to mi nic nie pomoze ale zastanawiam sie jeszcze nad formatem calego dysku C myslicie ze to moze mi cos pomoc?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak dla informacji, Strona Europejska Gry

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...