Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd przy pierwszej próbie uruchomienia gry!

HealKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niedawno się dowiedziałem, że Lineage II przestał być płatny i stał się Free-2-Play. Więc chciałem zobaczyć tą grę na własne oczy bo słyszałem dużo pozytywnych opinii na jej temat. Pobrałem NCSoft i Lineage 2. Wszystkie aktualizacje zostały pobrane i gdy chce włączyć grę wyskakuje mi taki oto błąd.

2012.3.29 23:14:54

l2build110830

CPU : GenuineIntel Pentium? Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz @ 3206 MHz 3582MB RAM

Video : ATI Radeon HD 5700 Series (7256)

PosCode : LS1(410) 0:0:0 2/0 [424]

Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_INVALIDCALL). Please delete your Option.ini file if this error prevents you from starting the game.

History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Ktoś zna jego rozwiązanie?

Z góry dziękuje!

Opublikowano

Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_INVALIDCALL). Please delete your Option.ini file if this error prevents you from starting the game.

Ustawienie trybu błąd wyświetlania: CreateDevicenie powiodło się (D3DERR_INVALIDCALL).Proszę usunąć plik Option.ini jeżeli ten błąd uniemożliwia uruchomienie gry.

Moze pomoze lecz ja nigdy nie mialem takiego problemu

Opublikowano

Ustawienie trybu błąd wyświetlania: CreateDevicenie powiodło się (D3DERR_INVALIDCALL).Proszę usunąć plik Option.ini jeżeli ten błąd uniemożliwia uruchomienie gry.

Moze pomoze lecz ja nigdy nie mialem takiego problemu

Od razu gdy to przeczytałem usunąłem ten plik. Jednak niestety nic to nie pomaga dalej wyskakuje ten sam błąd

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...