Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hackowanie gier w Cheat Engine mi niewychodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszedłem tutorial w Ce do 6 punktu. więc troche się wtym orientuje lecz gdy chciałem shackowac gre flash to niedziała tez na start mam 100 tak jak w tutorialu i niedziała... daje next scan i 0 wyników prubowałem wszsytkiego szukałem dowiedziałem się że trzeba wartosci razy 8 pomnozyc no i tez mi niedziała... pomocy chce sobie pohackowac gry flash. sorry za błędy teks pisany szybko. moja przeglądarka to firefox

Opublikowano

hmmm sprubuje

wybierz plugin-container.exe zamiast firefox.exe

niedziała niewiem dlaczego :(

wiem moze ci to opisza jak robie :) mam gre balon tower defence 4 . na start mam 650 kasy więc 650 razy 8= 5200 i wpisuje w cheat daje firs scan potem kupuje małpke i zostaje mi 480 to razy 8 = 3840 i przepisuje do Ce next scan i 0 wyników :( niewiem prubowałem z firefox i plugin container :( i nic prubowałem bez mnożenia przez 8 i tak dupa.

Opublikowano

Spróbuj metodami Unknown Initial Value i potem filtrowanie wyników np. Decreased value (wartość zmniejszona od ostatniego skanu) czy Changed value (zmieniona od ostatniego skanu).

Ew. spróbuj w innej grze flash

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...