Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack Pack] 21-03-2012

Rydzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do zaoferowania paczke hacków, a oto co się w niej znajduje:

-Bypass

-Auto Poty

-Wall Hack

-Vac Hack

-No Aggro

-No Fog (Brak Mgły)

-Zoom Hack

-0:0 & 0:5 Teleport Hack (przechodzenie z mapy na mape na podanych koordynacjach)

-MiniMap TP Hack (teleportowanie się klikając na mini mape lub mape którą otwieramy klawiszem "M")

-Speed Hack

-Mob Speed Hack

Za rozsądną cene dorzuce plik (600mb) dzięki któremu będziecie mogli wejść na DK Server.

Posiadam również Pet Hacka i Skill Hacka jednak w tym wypadku przyjmuje jedynie naprawde wysokie oferty.

Paczke sprzedaje za 40 milionów na serverze Hellion i oczywiście oczekuje, że zainteresowana osoba prześle jako pierwsza dille (myśle, że to rozsądna cena za coś co jest właściwie opublikowane tylko trzeba troche poszukać, jeśli nie chcesz przeslać dilli jako 1 nawet nie trać swojego i mojego czasu).

W regulaminie nie doszukałem się wzmianki odnośnie zakazu sprzedaży hacków (jedynie kont/postaci) jeśli jednak mimo to go naruszyłem, proszę usunąć temat. (nie wykluczam faktu, że w regulaminie jest po prostu luka która nie uwzględnia handlu plikami).

Proszę kontaktować się ze mną na GG lub pisząc wiadomości prywatne na forum.

Oczywiście przed samym zakupem mogę pokazać wszystkie opcje via Team Viwer.

Pozdrawiam Rydzyk

Opublikowano

Ja potwierdzam, że jest dałbym linka ale

IV. 6. Bezwzględny zakaz umieszczania linkow do innych for niż mpcforum.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...