Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Program ze statystykami MPCForum!

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

:)

Przedstawiam wam mój program zajmujący jedyne 54Kb (!) i pokazujący statystyki MPCForum:

kjqe.png

Co ma on na celu? Pokazanie statystyk - może być przydatne np. do konkursu lub czegoś innego ;) Odświeżane są one co 2,5min (w przypadku konkursu każdy będzie miał wtedy szanse lub wybierze przeglądarkę).

Zrobiłem ten program, bo nie mam za bardzo pomysłów na program dlatego nie hejtować :]

Download:

http://www.wrzuc.to/ffiN3a17h.wt

Skan:

https://www.virustotal.com/file/a2a3fa63f91fd7f3f2032eedcd84dd83afd485b74481d67f101faaa5da77bbcd/analysis/1332362706/

Pozdro

:)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Raczej średnio przydatny programik, bo to wszystko jest na stronie ;)

Może gdyby była możliwość sprawdzania statystyk danego użytkownika. Chociaż i tak nawet wtedy było by do niczego nie potrzebne ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Napisałem to w tym dziale, ponieważ to nie bardzo projekt, bo jest to coś o MPCForum dlatego pogaduszki :)

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

@F5

Opublikowano

fajne "_ to już teraz wiem po co był ten temat w dziale dla MCT :P

Like

@down ( mój cytowny post ) Nie udzielaj się skoro nie widziałęś treści tego temau i o co on się tak naprawdę pytał.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Rób sygny dynamiczne a nie!

Co do programu - okej, szkoda że co 2,5 min odświeża ale rozumiem.

Pokażesz source?

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Rób sygny dynamiczne a nie!

Mam je już od dawna.

Pokażesz source?

Nie

Opublikowano
Opublikowano

@up

Podpowiem, że w .NET xD

2x@up

Naucz się czytać:

Zrobiłem ten program, bo nie mam za bardzo pomysłów na program dlatego nie hejtować :]

Opublikowano

2x@up

Naucz się czytać:

to nie był hejt. napisał, że zrobiłeś coś słabego. Ja się z tym zgadzam. Totalnie nie rozumiem sensu tego programu. Jeszcze bardziej dziwi mnie takie duże zainteresowanie nim. (i tak spamery w tym dziale mają większe, co mnie martwi i wkurwia)

Jesteś w MCT to napisz coś porządnego, pokaż się z lepszej strony, a nie wrzucaj byle co.

Opublikowano

@up

Fakt, sory nie do końca go zrozumiałem.

Chciałbym napisać coś lepszego dla MPC, ale nie mam pomysłów :(

Opublikowano

Jak umiesz w AutoIT to możesz ze mną coś naskrobać bo mam pewien pomysł ;)

Program działający przez TCP/IP w Hamachi do wspólnego skrobania gier czy innych programów na jakieś konkursy czy coś , tak żeby obie osoby miały możliwość pisania tego samego i operowania na tych samych zmiennych + obsługa głosu(udf od teamspeak da rady chyba) i czat ;)

Opublikowano

@up

Myślałem nad tym, ale są już takie rzeczy (kiedyś takie widziałem)

Opublikowano

Najpier sami zróbcie taki program a dopiero potem mówcie że ten program jest głupi.. Nawet takiego byście zrobić nie umieli...

@down. Nie ale po przeczytaniu odniosłem takie wrażenie...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano
Najpier sami zróbcie taki program a dopiero potem mówcie że ten program jest głupi.. Nawet takiego byście zrobić nie umieli...

aha.

1. nie zrobiłbym takiego bo nie ma on sensu.

2. nie zrobiłbym takiego bo wolałbym zrobić coś lepszego

3. nie wiesz co potrafie, więc nie oceniaj moich możliwości

4, nie musisz go bronić, nikt go nie zhejtował, jak za każdą negatywną opinię będę odbierał takie odpowiedzi to dzięki wielkie

Opublikowano
1. nie zrobiłbym takiego bo nie ma on sensu.

2. nie zrobiłbym takiego bo wolałbym zrobić coś lepszego

3. nie wiesz co potrafie, więc nie oceniaj moich możliwości

4, nie musisz go bronić, nikt go nie zhejtował, jak za każdą negatywną opinię będę odbierał takie odpowiedzi to dzięki wielkie

1. Wg. mnie jakiś sens na pewno ma :)

2. A czy ja Ci bronię?

#3. To nie było do mnie#

4. Potwierdzam :]

Opublikowano

Hmm..

Zrobił bym jeśli będzie większe (!) zainteresowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...