Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Prosty konwerter wideo + spammer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam konwerter wideo, zmienia on tylko format pliku, ale jakości nie psuje. Dodaje też do tego prostego spammera :0.

Dl:

http://speedy.sh/MWywV/KonSpam.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/file/aad775900e0310380fb81ed7e1d68164b01c9815785dfa5976bf28d3ff0e3640/analysis/1331904247/

Robione w 5 min ;). Jeżeli mam dodać jakieś formaty to pisać :).

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano
zmienia on tylko format pliku

zmienienie rozszerzenia nie zmieni treści pliku, więc gówno zmieni.

nie zrobisz z pliku txt filmu zmieniając rozszerzenie na avi

nvm nie zozumiałem do końca

spamer też gówno, w chuj tego jest

@down

konwerter służy do przekonwertowania filmu na inny format, to czy będzie miał mniej czy więcej zależy od typu kompresji którą oferuje dany format

Opublikowano

nie zrobisz z pliku txt filmu zmieniając rozszerzenie na avi

Konwerter służy do zmieniania typu filmu,oraz zmniejszania rozmiaru. Ale ty najwidoczniej nie masz o tym wiedzy.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

ten twój konwerter zmienia nazwę rozszerzenia,typu pliku(ów) xD ,zresztą nie działa prawidłowo,tnie się itp. OMG

Opublikowano

ten twój konwerter zmienia nazwę rozszerzenia,typu pliku(ów) xD ,zresztą nie działa prawidłowo,tnie się itp. OMG

Czytaj msgbox, będzie lag podczas konwertowania... Ale tylko app się zatnie.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Moje DVD otwiera formaty w AVI , jeżeli pobiorę film w FLV to twój konwerter dobrze mi go skonwertuje do AVI ?

@

Sopelek997

tylko krytykujesz ,wypierdzielaj jeżeli nic nie wnosisz do tematu , twoje zdanie nikogo nie obchodzi Czempionie.

Opublikowano

Srutututut. Przeprowadziłem test. Pobrałem film w .flv, za pomocą profesjonalnego programu przekorwertowałem do .avi i odpaliłem na komputerze, komórce, kinie domowym, następnie na tym samym pliku użyłem Twojego konwertera, nie uruchomiło się na żadnym urządzeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...