Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Xin Zhao vs. Pantheon

MaGGikSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze oby dwie są super.

Jeśli masz z 28+lvl kup xina na jungle, a jak nie to pantha, bo możesz jechać pod off tanka.

Opublikowano

Grałem Xinem i bardzo dobrze mi się nim grało była to chyba pierwsza z postaci którymi grałem bardzo długo . Xin ma bardzo dobry atak jest dobry w jungli po prostu cudo ja bym ci proponował kupić Xin Zhao, a jeśli bedziesz chciał zobaczyć jak budowałem Xin'a to moge podesłać ci poradnik odemnie .Tutaj SS miałem wtedy chyba 8 lv . http://a6.sphotos.ak...254010348_n.jpg . To były moje najlepsze staty jak zaczynałem 51-3-2

Pozdrawiam Kodix6

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

Grałem Xinem i bardzo dobrze mi się nim grało była to chyba pierwsza z postaci którymi grałem bardzo długo . Xin ma bardzo dobry atak jest dobry w jungli po prostu cudo ja bym ci proponował kupić Xin Zhao, a jeśli bedziesz chciał zobaczyć jak budowałem Xin'a to moge podesłać ci poradnik odemnie .Tutaj SS miałem wtedy chyba 8 lv . http://a6.sphotos.ak...254010348_n.jpg . To były moje najlepsze staty jak zaczynałem 51-3-2

Pozdrawiam Kodix6

nie wiem skąd ty wziołeś ten build chyba od phreaka.

Oczywiście xin duuuuuuuuużo większy dmg slow podrzut atak speed z "W"

Panteon w tym momencie jest usless malutki dmg słabe survi bardzo mano żerny.

Opublikowano

Mając obydwie postacie mogę stwierdzić, że jeżeli robisz Pantha pod full AD, to w late na 1 combo (w,q,e) rozwalisz każdego.

Opublikowano

@up

pantheon full ad? lepiej xin full ad

@topic

pantheon jest offtankem a xin dps'em obie postacie sa bardzo dobre. mi wieksza frajde daje pantheon glownie z baaaardzo dobrego early i dobrych gankow. xin'em tez sie przyjemnie jungluje ale xin dosyc szybko mi sie znudzil

Opublikowano

@Sejkum - Wtedy budowałem sam, i nie wiedziałem o tym że na necie są buildy, a build tamten się sprawdził jeśli miałem 51 fragów . Teraz zupełnie inaczej buduje Xin'a

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

@Sejkum - Wtedy budowałem sam, i nie wiedziałem o tym że na necie są buildy, a build tamten się sprawdził jeśli miałem 51 fragów . Teraz zupełnie inaczej buduje Xin'a

Miałeś 51 fragów to były boty czy 1 lvle jakiś rok temu kiedy jeszcze mało kto robił reffy??

To teraz troche o panteonie jest dobry ale tylko do zabawy w normale lub bardzo małe elo (600/900) potem gracze są na tyle doświadczeni lub inteligętni że z łatwością go skontrują. Pozatym panteon ma stosunkowo mały dmg w porównaniu do innych solo toperów typu off tank. Np kto wygra linie panteon czy irelia? ofc irelia. panteon vs ww,cho'gath,fizz,galio,gp,garen,jarvan,malphite,morde,nidalee,olaf,renekton,riven wszyscy bez problemu wygrywają linie. Chyba że jesteś panteonem na jakiegoś idiote który cały czas pushuje linie i daje się gankować.

@UP pantheon na małym lvlu potrafi walnąć 1k??? Ty wiesz wogle że ulti pantheona jest z AP?? nie wiem jakim cudem walnąłeś 1k tym skillem chyba że robisz go pod AP.

Opublikowano

Panth kontruje postacie typu gangplank, Lee sin, itd.

Świetnie odgrywa swoją role na topie, jak i w jungli. (imo ma dobre gangi), spear low cd, stun, doskok z ulti.

Opublikowano

Pozbieraj kasy i kup TO i TO :D problem rozwiązany

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Xin jest teraz kupą, sory bro. Są zdecydowanie lepsze postacie do jungli. Pantheon średnio viable ale ja wybrał bym pantheona. No chyba że masz 800 elo to wtedy xin.

Speary pantheona niszczą przeciwnika na solo topie. Jest bardziej tanky. Lepszy ultimate i do tego stun.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...