Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katze bot vs windows xp proszę o pomoc

abarth1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z kazebotem niby wszystko jest dobrze a jednak nie dziala. Wszystko zrobilem co trzeba mianowicie instalowalem visual c++ net framework 3.5 itd reistal kala , sciaganie nowego clienta. Wszystko paca pod win 7 ale pod xp nie dziala. Nie moge zaistalowac win7 poniewaz ten komp tego nie uciagnie a drugi sluzy do pracy i jest firmowy. Bot dziala jakis czas po wlaczeniu, zabija okolo 60 mobw +- i wywala po czym pokazuje sie taki o to bład:The program is Closed because there Żs a hacking tool in following location. Moze ma ktos jakies pomysly bo ja juz tego nie ogarniam.

Pozdrawiam gorąco...

Opublikowano

To tez nie pomoglo nie wiem co z tym jest wylaczylem wszystko zostaly same procesy systemowe i tak jak wczesniej wywalilo po okolo 2 minutach ten sam blad...

Opublikowano

To nie działa też. Uruchamianie jako admin też nie działa bo to nie jest do XP tylko do Visty i 7

Opublikowano

Nie wiem czemu ludzie pisza takie brednie i o czym to świadczy. Napisałem wyraźnie, że na komputerze służbowym nie mogę nic instalowqc bo jest chroniony więc xp tam nie zainstaluje zresztą po co miałbym to robić jak bot działa na win 7 natomiast na starym nie pójdzie win 7. Więc nie piszcie rzeczy, które są bezsensowne bo to o czymś świadczy... Czekam na inne uwagi bo wiem, że to działa pod xp może ktoś sobie z tym poradził.

Opublikowano

Wywala cie przez windows ale na xp chodzi bot mialem ten sam problem zrobilem format wgralem od nowa windowsa i pomoglo

Jak chcesz wgrac od nowa to pobierz sobie inna wersje xp powinno byc ok ale duzo zachodu

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

mam 7 64 bity ale na xp chodzi bot nie wiem kto ci takie glupoty pisal ze nie chodzi mam drugi komp i mam tam xp i bot chodzi i ma sie dobrze

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...