Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]IPB 3.0 Legalne ?

FuMoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Taki Zamiar Zrobic Forum Z IPB Darmowym Ale Nie wiem Czy To Jest Legalne , Te Forum Chcem Wykorzystać Tak Jak MpcForum | I Jak Jest Legalne To Na Szablony Trzeba Licencje ? Czy Niektóre Niemaja Licencji

Proszę O Zrzucenie Ze Mnie Tych %

Opublikowano

IP.Board jest płatne. Nawet jak dorwiesz nulleda i założysz forum na spiraconej wersji to wystarczy, że ktoś to zgłosi i płacisz karę. : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

To jest piractwo najzwyczajniejsze :P Tak więc musisz mieć licencję.

PS Nie polecam zakładania forum, gdyż widzę że nie potrafisz poprawnie pisać a zarazem stwierdzam, iż twój wiek nie nadaje się na admina forum. Po drugie i tak nie znajdziesz użytkowników, bo po co ma ktoś iść na forum gdzie nic nie ma a admin to porażka, jak tutaj ma profesjonalną administracje i full botów, poradników, pomocnych userów itd.

@mpcforum ma oczywiście oryginalne.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

hehe, i tak większość for ma nulled, sciagniete z neta, nic CI nie zrobia bo support ma wyjebane, nawet forum nie zamkną ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...