Pani Kasia
Napisano 11 luty 2012 - 16:58
Mój kolega ma tam server i jest dobry , nie ma lagów.

Sygnatura by http://www.mpcforum....r/334301-maxiu/
Napisano 11 luty 2012 - 22:54
JA TAM MAM SERWER!!!
Powiem tak, czasami (ale bardzo żadko) zdażają się chwilowe lagi. Ale trwają bardzo krótko
Administraca i support extra!
bardzo pomocni i cierpliwi
jak się cos rozwali od razu naprawią
jak masz pytanie od razu odpowiedzą!
POLECAM TEN HOSTING
Powiem tak, czasami (ale bardzo żadko) zdażają się chwilowe lagi. Ale trwają bardzo krótko
Administraca i support extra!
bardzo pomocni i cierpliwi
jak się cos rozwali od razu naprawią
jak masz pytanie od razu odpowiedzą!
POLECAM TEN HOSTING
Napisano 11 luty 2012 - 22:55
Dobry hosting, naprawdę: opłaca się. Administracja pomaga w każdej potrzebie. Ładnie wszystko poukładane. Nie ''przepalają'' im się maszyny. Możesz zawalić całą mapę, maja na tyle dobre maszyny, że to wytrzyma,

Baj me!
| Postmaker | KidMod Minecraft |
Masz jakąś sprawę, bezpodstawnie zamknąłem twój temat? Pisz na PM, na pewno Ci pomogę!
Napisano 12 luty 2012 - 05:13
Tak z tego co widzę , zajęte jest IP ciągle ... Nie da się załozyć serwa

Sygnatura by http://www.mpcforum....r/334301-maxiu/
Napisano 22 luty 2012 - 19:52
Napisano 22 luty 2012 - 19:56
Ja również polecam, ale takie wnioski wyciąga mój kolega:
Raz miałem serwer na ycraft - na początku wszystko było dobrze. Po pewnym czasie zaczęły się masowe spamy dotyczące tego
abym zainstalował kilka pluginów, tak zrobiłem, aby żyło się lepiej.
Po instalacji większych modyfikacji do serwa, zaczęły wyskakiwać jakieś błędy - jestem programistą, wiedziałem, że chodzi tutaj
o system bazy danych, była ona źle zmodyfikowana. Naprawiłem ją, błąd tkwił w tym, że oni albo źle edytują bazę danych
pod serwer, albo jest zrobiony ten hosting tylko dla zarobku - ale serwer można stawiać.
Wywnioskuj coś z tej opinii, ja tam nie miałem serwera, ale mój kolega wyjaśnił powyższym cytatem.
Raz miałem serwer na ycraft - na początku wszystko było dobrze. Po pewnym czasie zaczęły się masowe spamy dotyczące tego
abym zainstalował kilka pluginów, tak zrobiłem, aby żyło się lepiej.
Po instalacji większych modyfikacji do serwa, zaczęły wyskakiwać jakieś błędy - jestem programistą, wiedziałem, że chodzi tutaj
o system bazy danych, była ona źle zmodyfikowana. Naprawiłem ją, błąd tkwił w tym, że oni albo źle edytują bazę danych
pod serwer, albo jest zrobiony ten hosting tylko dla zarobku - ale serwer można stawiać.
Wywnioskuj coś z tej opinii, ja tam nie miałem serwera, ale mój kolega wyjaśnił powyższym cytatem.

exMPC Media Team / exKidmoderator Single Player / exMistrzu Minecraft
Napisano 22 luty 2012 - 22:36
yCraft.pl - hmm. Mam tam serwer, tanio, zero lagów, lecz! Bardzo głupi panel serwerowy, masakra - w ogóle nie da się wkleić mapy bo wszystko trzeba po kolei. Ale tak to spoko.
Napisano 22 kwiecień 2012 - 00:08
Wypowiem się tutaj gdyż w cenie są aktualne opinie posiadaczy serwera na ycraft.pl. Sam dziś zakupiłem 5-slotowy serwer by razem z administracją budować serwer bez przeszkód 24/7 . Bo zostawianie własnego komputera włączonego na dłuższy czas było nieopłacalne (prąd). Jak ukończymy prace nad serwerem to zastanowię się nad wykupieniem dedyka pod wiele slotów.
OPINIA:
Serwer świetny, bez lagów . Oczywiście nie przeginam z ilością pluginów. Nie ma sensu duplikować pluginy wciskając Commandbook i Essentials bo to praktycznie podobne pluginy. Chciałem zwrócić uwagę by przyszli administratorzy wzięli pod uwagę, że nie jest sztuka napchać pluginów w pizdu lecz sztuka jest dobrac właściwą ilość odpowiednich pluginów.
OPINIA:
Serwer świetny, bez lagów . Oczywiście nie przeginam z ilością pluginów. Nie ma sensu duplikować pluginy wciskając Commandbook i Essentials bo to praktycznie podobne pluginy. Chciałem zwrócić uwagę by przyszli administratorzy wzięli pod uwagę, że nie jest sztuka napchać pluginów w pizdu lecz sztuka jest dobrac właściwą ilość odpowiednich pluginów.

Pani Kasia
Napisano 12 maj 2012 - 20:02
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry