Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fishbot jak łatwiej łowić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

A więc zaczynamy:

Jeśli masz wędkę 1/2/3/4/5/6/7/8/9.

Zawsze ustawiaj takie czasy 2850/4000 przynęta wchodzi papka (absolutnie robaki) nie będziemy mieli tyle rybek ile chcemy mieć.

Często się wiesza bot M2fish na czasach 3000/3000 2850/3000-4500.

Zobaczcie po 45 minutach łowienia : http://zapodaj.net/ac6c7b4cada4.jpg.html

Drugie tyle już miałem po 15 minutach nie ważne gdzie łowicie to samo jest!

Opublikowano

Dodam ze najlepiej lowic na ch handlowym chunjo m1 jeziorko kolo rybaka bo jest duzo osob i gm nie zwraca zabardzo na nie uwagi:)

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

papka jeszcze nie próbowałem . Ale myśle że ściemniasz . Aż tyle ? zrobiłeś wcześniej ss i teraz się chwalisz.

Nie ściemniam wczoraj jeszcze robiłem chara na waithacku :D

Opublikowano

nie ogarniam? Wedka +4 jakie czasy dokladnie na tej papce? takie czasy 2850/4000??

Weteran
Opublikowano

Jeżeli Wam zależy na największej ilości ryb (konkretnie karasi) to ja zawsze łowiłem tak:

Wędka +1 (nie ulepszamy, lepsze są tylko do łowienia tych rzadszych rybek)

Ustawiamy czas na 2700, a ten drugi BotDelay czy jakoś tak na 4500.

Miejsce najlepsze jakieś odludzie, gdzie nikt nie chodzi, czyli wybrać taką lokacje,

na której nic niema (nie ma mobów, ani metinów).

Łowiąc na 5 kontach przez noc (23-6) wyciskałem spokojnie 45-50 małży.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Aj oglądałem sobie serial online, wszedłem do metka sprawdzić jak tam rybki, a tu GM. Szybko spostrzegłem się że już z dobrą minutę stoi, a ja przez całą minutę nic nie odpowiadałem, więc nawet nie było po co wymówek szukać. Jeszcze tylko zapytał w co się zmienił, ale nie widziałem więc już sam przyznałem mu że mam FB. Ale mam jeszcze drugie konto na FB nie powiązane ze zbanowanym :P. A pozatym wyexpienie do 30lvl zajmuje mi 5 godzin na waithacku i mobberhacku więc GM może mi skoczyć z tymi swoimi banami.

@do autora tematu

Faktycznie na papce i tym czasie na wędce +3 łowił rybki pięknie. W pół godziny zarobiłem 20kk (bo nie otwieram rybek tylko je sellam po 1kk za sztukę). Ale i tak mam jeszcze parę małży z poprzednich dni kiedy to jeszcze ryby otwierałem, ale na tyle ryb co miałem, 7 małży to jest nic dlatego po przeliczeniu, stwierdzam że rybki lepiej sellać niż małże.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

tez coś sie popsuło :D mi wgl nie łowi na tym czasie rraz na jakis czas cos wyciagnie

Opublikowano

Macie jakiegoś dobrego Injectora do fb 4.2 by erpel? bo mi błąd wyskakuje dosyc czesto

''Drodzy gracze no litości. Trzeba wielkiej naiwności. Aby ściagnąc keyloggera. I zaczynac znów od zera. Na nic płacze, na nic żale. Tylko expic trza wytrwale. Bo ci GM konta nie da. Więc ogólnie bieda... bieda.''

Opublikowano

Macie jakiegoś dobrego Injectora do fb 4.2 by erpel? bo mi błąd wyskakuje dosyc czesto

to zamknij metina i Fb i odpal ponownie, naweet kilka razy wkoncu zaskoczy.

Opublikowano

mam pytanie chce włączyć fb przez baypasaa i wyskakuje błąd please luncher patch . Wczoraj działało dziś nie ;D co robić ?

Weteran
Opublikowano

@lechu228

Za mało informacji podajesz.

Aby pomóc muszę wiedzieć następujące rzeczy:

-Metin aktualny?

-HackShield blokujesz jakim sposobem?

-Jakie obejście?

-Jaki injector?

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...