Napisano 07 luty 2012 - 21:20
dzisaj praktycznie nie było mnie przy kompie (remont domu) i zostawiłem FB gdy się siadłem popatrzyć jak idzie napisał do mnie gm nie widziałem go więc nie wiem jak mnie znalazł spytał jak biorą rybki wykrywacz GM nic nie wykrył tak więc czyżby GM znaleźli sposób na nasz wykrywacz ?
I Like It.
Pani Kasia
Napisano 07 luty 2012 - 21:22
Moze poprostu chodzi postaciami nisko lvl (swoimi) i szuka fb a potem przechodzi na swoje glowne konto i banuje:)
Napisano 07 luty 2012 - 21:41
Niesko lvl postac-nie uwiezyl bys mu:)
Napisze do ciebie
''Czesc z tej strone sgm(nick) jestem na mojej nisko lvlelowej postaci aby wykrywac Fish boty i innego stylu Programy wspomagajace grę na polskich serwerach gry metin2. Obserwowalem Cie od paru minut, nie akceptowales handlu z drogocennymi przedmiotami ani ich nie podnosiles co oznacza ze nie bylo cie przy stanowisku gry a w tym czasie nielegalne oprogramowanie ''bocilo'' Jest to niezgodne z regulaminem gry metin2 punkt taki i taki.
Bla bla bla''
I co uwiezysz mi?
Napisze do ciebie
''Czesc z tej strone sgm(nick) jestem na mojej nisko lvlelowej postaci aby wykrywac Fish boty i innego stylu Programy wspomagajace grę na polskich serwerach gry metin2. Obserwowalem Cie od paru minut, nie akceptowales handlu z drogocennymi przedmiotami ani ich nie podnosiles co oznacza ze nie bylo cie przy stanowisku gry a w tym czasie nielegalne oprogramowanie ''bocilo'' Jest to niezgodne z regulaminem gry metin2 punkt taki i taki.
Bla bla bla''
I co uwiezysz mi?
Napisano 07 luty 2012 - 21:58
Napisano 07 luty 2012 - 22:03
Omg tez dostalem bana na serwerze solar, rownierz nie bylo sladu alarmu przecierz ciagle siedze na mpc i pisze... Ale nie patrzylem na metka bo poco jak alarm jest albo byl...
Napisano 07 luty 2012 - 22:16
hehehe, aleludzie glówkuja
.
GM moja inny sposob
.
Po prostu wchodzą była jaka postacią na metka i robią filmik, potem w serwie gry szukają nick postaci która bocila i ja banują bez potrzeby wchodzenia na metka.
Albo wchodzą inna postacią co ma uprawnienia banowania bez potrzeby znaczku GM o inne.
GM moja inny sposob
Po prostu wchodzą była jaka postacią na metka i robią filmik, potem w serwie gry szukają nick postaci która bocila i ja banują bez potrzeby wchodzenia na metka.
Albo wchodzą inna postacią co ma uprawnienia banowania bez potrzeby znaczku GM o inne.

Spoiler
Spoiler
Proszę o zdjęcie paru % bo ciągle mam tyle samo pomimo robienia Tutów i Downloadu
Napisano 07 luty 2012 - 22:21
Up dokladnie ten sam sposob przedstawilem jakies 3-4 posty wyzej:)
Napisano 07 luty 2012 - 22:27
Byłem kiedyś GMem i ja to robilem tak jak jakiś forumowicz napisal wchodzilem swoja postacia bez nicku GM patrzylem czy odpowie lub czy sie ruszy np wyrzucajac fms lub rib. jak nie reagowal to znaczy ze bot i wtedy wchodzilem na GMa i banowalem. Czesto rowniez zmienialem sie w poli jakies dla pewnosci
Pomogłem??
Liczę na + bądź 5
Liczę na + bądź 5
Napisano 07 luty 2012 - 22:36
Up gm nie potrzebuje poli... Wystarczy ze wpisze odpowiednia komende ktorej nie znam na pamiec i zmienia sie w wybranego moba.
Napisano 07 luty 2012 - 22:56
Up wlasnie na srodku miasta lowi sie najlepiej:)
Bo gm ma duzo osob na glowie i nie moze cie dobrze sprawdzic.
Bo gm ma duzo osob na glowie i nie moze cie dobrze sprawdzic.
Napisano 07 luty 2012 - 23:00
Sam grałem dużo na Fishbocie i znałem wszystkich GM ponieważ zanim dostaniesz bana dostaniesz wiadomość. Jak odpiszesz nic Ci nie zrobią dlatego łowiłem jak byłem blisko kompa czy surfowałem. PS: Opcja dźwięku zbliżającego się GM jest bardzo przydatna.
Osobiście łowiłem w wielu miejscach. Poza miastem, m2 czy mosty obok centrum. GM zawsze pisał. Żeby tego uniknąć musiałbyś odpalić wh i iść gdzieś gdzie Cie nie widać na radarze np góry ( o ile działa to że można w górach łowić )
Osobiście łowiłem w wielu miejscach. Poza miastem, m2 czy mosty obok centrum. GM zawsze pisał. Żeby tego uniknąć musiałbyś odpalić wh i iść gdzieś gdzie Cie nie widać na radarze np góry ( o ile działa to że można w górach łowić )
zbyt duża sygna
Napisano 07 luty 2012 - 23:22
Nie da sie:)
Jednak wiele robilem testow i mniej bylo zbanowanych kont w miescie niz w m2 gdzies na odludziu. Najlepiej lowic kolo rybaka w miescie w chunjo na ch sklepowym bo duzo osob robi tam pvp i gm bedzie mial wiecej osob na radarze:)
Jednak wiele robilem testow i mniej bylo zbanowanych kont w miescie niz w m2 gdzies na odludziu. Najlepiej lowic kolo rybaka w miescie w chunjo na ch sklepowym bo duzo osob robi tam pvp i gm bedzie mial wiecej osob na radarze:)
Napisano 07 luty 2012 - 23:37
up ma racje
tam gdzie wiele ludzi na moscie czy gdzie pvp i nic nie masz ;> sam lowie od kilku dni na 4 kontach i zadnego bana i gm nawet nie pisal ^^ lowie po 3-4 h zalezy czy sklep pusty czy stoi wszystko...
czy alarmy dzialaja nie wiem chodz dla bezpieczenstwa ustawiam m1 na dwóch kontach i m2 na kolejnych dwóch
czy alarmy dzialaja nie wiem chodz dla bezpieczenstwa ustawiam m1 na dwóch kontach i m2 na kolejnych dwóch
Napisano 08 luty 2012 - 00:28
Użytkownik sebaknydza dnia 07 luty 2012 - 22:27 napisał
Byłem kiedyś GMem i ja to robilem tak jak jakiś forumowicz napisal wchodzilem swoja postacia bez nicku GM patrzylem czy odpowie lub czy sie ruszy np wyrzucajac fms lub rib. jak nie reagowal to znaczy ze bot i wtedy wchodzilem na GMa i banowalem. Czesto rowniez zmienialem sie w poli jakies dla pewnosci 
Hehe ,ale jaja zaraz idę łowić rybki gdy GM podejdzie wywali drogocenny item to mu zakoszę ciekawe czy dostane bana
Pomogłem? Liczę na +
Napisano 08 luty 2012 - 00:51
Gówno z dupy wykrywacz z fishbota nie działa ale działa z multibota 1.8.7
"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "
"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."
"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "
Moje Tuty:
Wallhack
FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA
"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."
"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "
Moje Tuty:
Wallhack
FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA
Napisano 08 luty 2012 - 09:23
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry