Mam następujący problem . Sciągnołem clienta XenoxaMt2 ze stronki wszystko ok , wypakowałem ale gdy chcem otworzyć wyskakuje taki napisa - ,, System Windows nie moze uzyskać dostępu do określonego urządzenia , ścieżki lub pliku . Możesz niemieć odpowiednich uprawnien , aby uzyskać dostęp do elementu ,, . Za POMOC NAGRADZAM !!!!!!
[Problem] z włoączeniem XenoxMt2
Rozpoczęty przez sklepik17, 06 lut 2012 12:42
xenoxmt2 problem widows
Pani Kasia
Napisano 06 luty 2012 - 12:45
Jednym ze sposobów obejścia tego jest skorzystanie z lub dodanie adresu IP naszego serwera aplikacji do zaufanych witryn w tym celu otwieramy IE8 -> przechodzimy do Narzędzia -> Opcje internetowe -> Zabezpieczenia -> Lokalny Intranet -> Klikamy na Witryny -> dodajemy nasz serwer, np : \\5.35.126.136

Przeskanuj Komputer CCleaner , Dr Web

Użytkownik Kusicielka edytował ten post 06 luty 2012 - 12:47
Pomogłam? Daj: "Lubie to"
Napisano 06 luty 2012 - 12:49
Jestem troche zielony w tych sprawach i niewiem jak włączyć te IE8 możesz pomuc ?
Użytkownik Kusicielka dnia 06 luty 2012 - 12:45 napisał
Jednym ze sposobów obejścia tego jest skorzystanie z lub dodanie adresu IP naszego serwera aplikacji do zaufanych witryn w tym celu otwieramy IE8 -> przechodzimy do Narzędzia -> Opcje internetowe -> Zabezpieczenia -> Lokalny Intranet -> Klikamy na Witryny -> dodajemy nasz serwer, np : \\5.35.126.136

Napisano 06 luty 2012 - 12:54
Start--->Akcesoria--->Narzędzia Systemowe--->Centrum Zabezpieczeń--->Opcje Internetowe--->localny internet--->Witryny--->Zaawansowane--> i tam masz dodaj tę witrynę do sieci web do strefy
Użytkownik Kusicielka edytował ten post 06 luty 2012 - 12:56
Pomogłam? Daj: "Lubie to"
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry