Napisano 05 luty 2012 - 17:16
Witam postanowiłem pograć sobie na prywatnym serwerze "xenoxmt2". Zastanawiam się czy nie pograć wojem mentalem/bodym czy szamanem healerem/smokiem.Proszę o pomoc i o sensowne wypowiedzi.Proszę nie zamykać tematu bo nie będę szukał sobie w tematach typu : "Najlepsza postać do gry".Chce abyście doradzili mi którą klasa najlepiej będzie mi expic to po 1,po 2 łatwo będzie mi w pvp , po 3 dobrze będzie mi sie biło metki.Sensowne odpowiedzi będą nagradzane.
Pozdrawiam C0nn0r.
Pozdrawiam C0nn0r.
Lubię To ;)
Pani Kasia
Napisano 05 luty 2012 - 17:18
Użytkownik C0nn0r dnia 05 luty 2012 - 17:16 napisał
...najlepiej będzie mi expic to po 1,po 2 łatwo będzie mi w pvp , po 3 dobrze będzie mi sie biło metki...
Wojownik Body - spełnia twoje trzy warunki. Świetny exp, świetne PVP, najlepsza postać na Kamienie Metin.
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
Members | ProUser | Postmaker | ExKidModerator Metin2.
Napisano 05 luty 2012 - 17:19
W 100% woj body, polecam do expa, pvp, na metki
ponieważ na małym levelu dobry dość z buffem do expa i na metiny a na wysokim levelu świetny w pvp
Napisano 06 luty 2012 - 04:35
Ja osobiscie wybral bym mentala, dmg ma wyzsze od bodego, deffa ma duzo wiec do expa i na metki to kosa, a pvp-skille P, dobre eq, wysoki lvl i dedasz 3/4 serwa. Szaman to ogolnie trudna postac, trzeba duzo czasu na niego poswiecic (napewno wiecej niz na woja), ale za to mniej ludzi robi abs na szamana a na woja wiecej. ! ! ! ZYCZE POWODZENIA ! ! ! POZDRAWIAM ! ! !
Napisano 08 luty 2012 - 00:59
Jak to czytam to widzę że 90% nie grało na tym servie. Najlepszy jest woj mental. Body w porównaniu do mentala nie istnieje (właściciel gra mentalem). Szamanem nie grałem ale z pvp wiem że słaby jest bo ma małe dmg ze skili. A w expie według mnie mental jest lepszy, bo ten def daje zdecydowanie więcej niż to co daje aura i berek ze względu na ogromne dmg w broni.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry